9.4.2020

Panttivankitilanne

Viime kuukausina meillä on ollut välillä tällainen panttivankitilanne... Kun ruoat on syöty, niin Luna ei päästä Nemoa pois keittokomerosta oman kuppinsa ohi. Välillä ihmettelenkin, kun olen itse, vaikka makuuhuoneessa ja kukaan ei kipitä perässä. Kun menen keittiöön katsomaan, niin siellähän on taas tilanne päällänsä. Nemo istuu kiltisti nurkassa ja Luna tuijottaa. Samantien, kun nappaan kupit lattialta, niin tilanne on ohi. Luna ei mua ole uhmannut koskaan, mutta poikaa on kiva jallittaa... Onneksi tämä on nyt harvenemaan päin. Jännästi menee tuo nartun luonne sykleissä, monessa muussakin asiassa. Onko muiden terriereillä tällaisia valtapelejä?


Kuva on lavastettu :D

2 kommenttia:

 1. Varmaan sukuvika. 😁
  Meillähän ronkeli Teuvo on aina vahtinut ruokiaan ja estänyt toisia liikkumasta kuppinsa/herkkunsa ohi. Aikoinaan Oskari väliin yritti uhmata herra kuningasta ja riitahan siitä aina tuli. Ne oli eristettävä aina ruuan/herkkujen ajaksi toisistaan.
  Edelleen Teuvo vahtii ruokaansa, mutta Topi kunnioittaa sitä sen verran, että kiertää sen kaukaa silloin. Muutenkin yksi mulkaisu herra kuninkaalta alamaiseen niin toinen melkein vajoaa maanalle. 🙃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, se on sitten tosiaan sukuvika! Itselle ei niin ruoka maistu, mutta muita on kiva pomottaa, kun niille niin maistuis :D Mahtavaa, että Topi osaa pysyä kaukana. Rapsuja molemmille pojille :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!