15.4.2020

Kaksi aika onnellista


Luna ja kukat, mikä vastustamaton yhdistelmä

Täällä on kaksi aika onnellista karvaista, kun kaivoin äsken älypallon ja -pyramidin esiin. Niihin namit ja molemmat omiin huoneisiin ratkomaan. Hetken päästä sitten pelien vaihto uusin namein. Molemmat sai hyvät hepulit pallon kanssa lopuksi, ihanat <3


Joko, joko saa ottaa?

Eilenkin koirat oli illalla tekemistä vailla, kun jumitin sohvalla mun päättymättömän tarinan eli musta-valkoisen pandapalapelin kanssa... Aktivoin koirat lenkin lisäksi helpoimmalla mahdollisella tavalla eli heitin molemmille omille karvalankomatoilleen kourallisen nappuloita ja ei kun etsimään. Pienestä ovat onnellisia. 


Sinivuokot bongattu

Pääsiäisen pyhät meni perinteisesti kotioloissa, missäs muuallakaan ;) Tehtiin lähimetsälenkkiä ja reippailtiin myös Kaupissa. Kahdelle päivälle osui myös tallireissu, mutta sen aikaa koirat odottivat kotona. Huomaa, että jäävät tyytyväisinä nukkumaan, kun etätyön vuoksi ollaan muuten koko ajan yhdessä. Olen päässyt muutaman kerran ruokakauppaankin illalla ilman koiria auton perässä! Pyhinä tietysti tunnelma tiivistyy, kun nyhjätään sohvalla kylki kyljessä, arjessa kuitenkin istun päätteen luona 8h päivässä. Luna yrittää siinä kovasti syliin varsinkin aamuisin, mutta kirjoittamisesta ei meinaa tulla mitään, kun toisella kädellä pitäisi pitää tytöstä kiinni, ettei kierähdä lattialle. 


Pääsiäiskranssi


Rairuohoa, munia ja pupu


Mango-juustokakku onnistui 
(huomaa takana boxien päällä työpapereiden arkistointi :D)

Tulevalla viikolla ollaankin sitten lomalla. Alkuviikosta suunnitelmissa tohuilla kotona, lähinnä kaappien siivousta, kesävaatetta esille, ikkunoiden pesua ja tämän tyylistä. Riippuen siitä, mitä jaksaa. Koirien kanssa voisi käydä myös treenikentällä temppuilemassa ja leikkimässä! Loppuviikosta lähdetään mökkeilemään lähelle, pidetään peukkuja, että saadaan kevätmökkireissu, eikä talvi :D Tänään ainakin Tampereella oli lunta reippaasti aamulla.

Aurinkoa viikkoon!


Kukkuu :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!