18.11.2018

Jouluosastolla


Poikettiin Nemon kanssa sovittelemassa Pompan sadetakkeja Koivistonkylän Mustissa ja Mirrissä. Yritin ottaa kuvaa Nemosta poseeraamassa komean lahjaosaston edessä, mutta poika ei vaan saanut silmiään irti joululahjaosaston ihanista herkuista ja leluista.


Seuraavaksi Nemo huomasi tonttulakit: "Tällainenhan olisikin ihana!"


"Tai maistuisihan tuo suuren suuri luukin..."


Oikein hykerrytti tää Korvatunturin seuraeläinosaston taulu :)

Viikon sisään on kolmessa eri yhteydessä ihmetelty taas Nemon ikää, voiko se olla jo 10-vuotias, ei uskoisi! Ystävät, naapuri sekä Mustin ja Mirrin myyjä. (Koivistonkylän M&M:ssa on muuten ihan paras palvelu ja aina mukava mennä ostoksille, lämpimät suositukset!).

Lisäksi meitä nauratti mummulassa viikolla, kun oltiin tehty ensin lenkki Tammelan vilinässä, ruoan jälkeen koirat olivat saaneet maistiaiset mummun makaronilaatikkoa ja kun vihdoin oltaisiin asetuttu paikalleen olohuoneeseen, niin Nemo alkaa tutkailemaan muina miehinä mummun lipaston päällistä ensin maasta käsin ja sitten sängyn päältä kurkotellen... (Mummun sängyn päältä on vanhasta viisastuneena viety jo villasukat ja nalle kaappiin turvaan). Noh, tutkinta ei tuota tulosta, joten poika vilahtaa keittiöön ja nappaa pahvinkeräys pussukasta tyhjän vessapaperirullan hylsyn, jota sitten ihan hepuleissa heittelee pitkin poikin :D Toihan on kaiken lisäksi meillä kunnon vaaratilanne, kun kaksi muuta terrieriä kiihtyy samantien ja jos ehtivät leikkiin mukaan, niin muutamassa sekunnissa joku on jonkun kurkussa... Mutta tälläkin kertaa olin hollilla ja tönäsin vaan äkkiä keittiön oven kiinni. 

Mummun seuraavan päivän viesti kuului näin:

Nemoa ei kyllä luulis kymmenenvuotiaaks :D Se on niin ihana kun aina on jekut mielessä ja sitten nää kaksi pienempää pusuttelijaa.

Lunan lempparitouhuja mummulassa on sohvan kautta ikkunasta vahtaaminen puiston tapahtumiin, sohvalla piehtarointi ja ne pusut. Nuga on kans tätä nykyä mahdoton pusuttelija ja eniten kiinnostaa tietysti telkkari (kuten kotonakin) ja varsinkin ne mainokset. 

Jekutonta sunnuntaita! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!