19.8.2018

Onko kohtalotovereita

Heippa hei, mitä kuuluu viikonloppuun? Onko muita kohtalotovereita, joilla on edessä loman jälkeinen arkeen paluu huomenna? :P Tuntuu, että kahden viikon kesälomalla ei päässyt täysin kunnolla lomatunnelmaan, heräsinkin joka aamu jo klo 7-8. Mukavaa ja leppoisaa aikaa kuitenkin oli, eikä illalla tarvinnut stressata nukkumaan menemisestä ajoissa.


Vastaanottokomitea eteisessä

Meillä ei ollut viimeiselle lomaviikolle paljoakaan suunnitelmia, joten aamun fiiliksen mukaan mentiin tai oltiin menemättä :) Koirille tuli tavallista enemmän ulkoilua päivittäin ja välillä oltiin pihassakin pidemmällä kaavalla. 


Omassa pihassa...


... Voi ottaa päikkärit <3


Lomafiilis

- Yhtenä aamuna lenkkeiltiin Pyynikillä, mikä on koirien suosikkikohde. Ovat aina ihan riemuissaan pehmeällä alustalla ja kirsut vaan työskentelee lukemattomissa huumaavissa tuoksuissa.
- Pappa kävi kylässä ja Nemo sai mahdottomat parsonrallit sisällä... Heittäytyi taas ihan pennuksi, hih! Pääsivät sitten Nemo ja Luna rapsutuksiin & pusutuksiin + pullaakin tarjoiltiin kahvipöydästä :P
- Parsonlenkki saatiin extempore koolle. Ylöjärvellä harjumaisemissa mentiin Nemon kanssa ja kavereita oli lisäksi 10! Oli siinä ihana moikkailla kaikki tytöt. Poikia vaan vilkaistiin nopeasti sivusilmällä ;)


Parsonlenkille lähdössä Nemo ja 10 kaveria

- Käytiin Pirkkalan Piskien kentällä tekemässä aamutreeni Nemon kanssa tanssia ja toisten kanssa rallytokoa, kun tanssi oli liian kiihdyttävää... Lopuksi vielä heittelin leluja jokaisen kanssa, joten saivat juosta sydämensä kyllyydestä ja olivatkin sitten ihan puhki koko päivän.
- Samaisena iltana tulivat koiravahdit paikalle (kiitos teille!), jotta pääsin työkavereiden kanssa viihteelle yöaikaan. Tuntui, että koirat olivat vielä seuraavankin päivänä ihanan väsyneitä!


Nuga valmiuksissa


Labyrintti hyväksi testattu, kielellä liikuttelemalla saa namin ulos

- Nuga kävi tallilla ja pääsi myös laitumen teko talkoisiin, mikä olikin aikamoista loikkimista pitkässä heinässä. Hevosilla ei ole onneksi ollut punkkeja, joten toivottavasti ei tule pojallekaan. 
- Nemo pyörähti Sorsapuistossa puistokirppiksellä ja pehmiksellä. Lisäksi päästiin juttuun kolmen eri porukan kanssa (+ Nemo rapsutuksiin) ja koirajuttua riitti eli kyllä ne tamperelaisetkin osaa olla sosiaalisia sekä koiramyönteisiä! 


Pehmiksellä

- Puisto kierroksen kruunasi ihanan skotlanninterrieri Sallin tapaaminen. Tyttö sai hyvät hepulit ja Nemo oli myös liekeissä. Epäilemättä kovaa olisi menty, jos vapaana olisi päässyt ;)


Tutustutaan <3


Mikä ihana tyttö!

Ehkä se arkeen sopeutuminen onnistuu taas. Tiedossa on ainakin mun jumpan, agilityn vapaaharjoittelun ja koiratanssin jatkokurssin aloitus sekä saan huomenna uuden polkupyörän, joten pääsee taas huristelemaan! Vanhan kanssa kävi niin, että selkäni sanoi riks-poks alkukesästä kahteen kertaan, niin oli vaihdettava parempi asentoiseen malliin (=mummopyörä :D). 

Hyvää uutta viikkoa ja elokuun jatkoa, kesäähän tämä vielä on! En suostu puhumaan vielä siitä seuraavasta vuodenajasta, hih ;)


Sorsapuistossa

2 kommenttia:

  1. Hyvää ekaa työviikkoa loman jälkeen :D Kyllä se siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista, sitä tarvitaan! Mutta kyllä se siitä, jälleen kerran ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!