4.2.2018

Jotain samaa meis on



Saksanseisoja Rohmu tutustuu pieniin


Frostya vähän vielä jännittää


Kukas sinä olet, iso kaverini?


Parsonrussellinterrieri Riemu leikittää pentuja


Frostylle tuli kiire hangesta, kun muut jo lähtivät juoksemaan sisälle

Meillä oli ilo vierailla Karhen maaseudulla kasvattaja ystäväni luona Kamunkorven kennelissä. Keli oli aika rapsakka -11 ja siihen päälle tuuli. Vaikka auraajat olivat ylityökiellossa, niin arvasin, että maalla pääsee kulkemaan, siellä on pelit ja vehkeet omassa pihassa. 


Oikea luu on herkkua


Tyttö löysi hyvän paikan Riemun kainalosta


Mitä kodinhoitohuoneessa tapahtuu


Minne se nyt lähti...


Tykkään susta


Tuus tänne Rohmu!


Tyttö


Frosty ja iso rotta


Rumpalipoika miettii

Pennut lähtivät siis tutustumaan toisiin aikuisiin koiriin, kun meidän omasta laumasta ei ole pentujen leikittäjiksi. Vastassa olivat meidän Lunan tyttö Riemu ja saksanseisoja Rohmu. Ensin treffasivat pihassa. Tyttöä ja etenkin Frostya hieman jännitti, Rumpalipoika oli ihan muina miehinä heti isompien kanssa. Rohkeentuivat pian kaikki touhuilemaan ulkona, mutta kylmän kelin takia siirryttiin aika pian sisätiloihin. Siellä riitti hupia, kun Riemun lelut oli saatavilla ja täti leikitti, minkä ehti jokaista pientä erikseen ja samaan aikaan.


Kuka leikkis mun kans?







Riemulla vauhti päällä, lumi vaan pöllyää (huomaa, kuka on perässä)


Komea Rompe


Rumpalipoikakin tulee vauhdilla


Riemu on mun idoli


Jotain samaa meis on





Kamunkorven koirilla on ihana tyyli kutsua pennut leikkimään heittäytymällä selälleen. Pennut sitten pomppivat innoissaan vieressä ja mahan päällä hampaillen isompiensa kanssa. Lopuksi mentiin vielä uudestaan pihaan ja touhua riitti kinoksissa. Välillä ihmeteltiin, missäs se kolmas pentu on ja Rumpalipoika löytyi aina Riemun kintereiltä, kuin kaksi marjaa: ruskeapäiset ja erittäin karvaiset ihanuudet. 

Ihana, ihana päivä, kuvat kertokoot puolestaan, kuinka tärkeä etappi tämä oli kolmen pienen ensi taipaleella! <3 Reippaita ja rohkeita pikkuisia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!