9.10.2017

Tavallista puuhaa syksyn väriloistossa

Nugalla oli varsinainen juhlapäivä synttäriviikon sunnuntaina, kun aamulenkillä löysi nurmikolta pesäpallon ja kuinka polleana kuljetti sitä suussaan koko lenkin. Ensin ajattelin, ettei sitä voi ottaa, mutta kun toinen oli niin liikuttavan onnellinen, niin annoin olla. Kotona päästin Nugan ensin ovesta ja yläkertaan, jossa pääsi aarteensa kanssa peuhaamaan ja pienen taivuttelun jälkeen lopulta jätti pallon omana lelukoppaansa odottamaan seuraavaa leikkikertaa. Näin ei tullut tappelua kolmen kesken aarteesta.

 
Heitelläänkö?

 
Mun aarre <3
 
Aamu jatkui trimmauksella. Poika kyllä tykkää, kun saa huomiota ja olla kyljessä. Palkaksi riitti, kun sai pussailla kunnolla antaamuksella trimmaajaa vähän väliä. Siinä vierähti useampi Uusi Päivä -sarjan jakso ja poika valmis. Miten erinäköinen ihanuus <3

 
Trimmattuna
 
Illalla vielä lähdettiin kahden tallille, tehtiin pari pientä lenkkiä ja Nuga pääsi maneesin lämpöön nuuskuttelemaan ratsastuksen ajaksi. Kun hevonen oli saatu hoidettua pois, niin lopuksi heiteltiin vielä frisbeetä tovi tyhjässä maneesissa. Ai että, sitä riemua ja kuran määrää parrassa ja tassuissa! Kotona suoritettiin siis myös vuotuinen shampoopesu :)

 
Joko saa ottaa..?
 
Nemolla oli hauska päivä launtaina uudessa mummulassa. Siellä oli "koko suku" paikalla ja piti esittää kaikki parhaat temppunsa; kuinka kerjätään, varastellaan sukkia, hypitään pöytää vasten, tungetaan kirsu joka koloon ja hypätään sängyltä sohvan selkänojan kautta lattialle, onneksi ei sentään kenenkään niskaan. Myös kellarikierros oli mielenkiintoinen ja kun siellä sai painella vapaana aina porraskäytävää myöten, Nemo on kyllä helmi, kun sitä voi pitää vapaana, eikä karkaa minnekään.
 
Lunalla on ollut tavallista arkea, huippuhetket on koostuneet auton perässä matkalla olosta, häkistä on kiva tutkailla maailmaa ja käpertymisestä sänkyyn paksun peiton alle lämpöön koko yöksi. Sen verran alkaa pimeys jo vaikuttaa, että Lunan perinteeksi muodostunut aamuöinen peiton alle ja pois -kuvio on alkanut vasta klo 8 pintaan eli arkiaamuina ei haittaa, viikonloppuna tietysti nukkuisi vähän pidempään, tämä herkkäuninen.

 
Syksyn väriloistoa
 
Oltiin jokunen viikko takaperin aksaamassa koko porukka. Vedin syksyn viimeisen agitunnin ja jäätiin sitten samalle lyhyelle hyppyradalle pitämään hauskaa ja väsyttämään ADHD -laumaa ;) Kyllä ne taas nautti ja kiihkeyttä löytyi jokaiselta lajia kohtaan. Nemo oli niin äijää tunnin jälkeen noin viisi päivää ennen, kun kierrokset laski, huh. Siis lähinnä ruopi ja murisi lenkillä.

 
Kotihuudit
 
Nugalle kävi aksaradalla pieni arviointivirhe ja lässähti pari kertaa yhden hypyn sekaan/päälle. Ponnisti kaukaa ja toistamiseen samanlailla, vaikka hidastin sen vauhtia putkesta. Jatkettiin rataa toisesta kohdasta ja nätisti meni + lopulta tuonkin kohdan sai onnistuneesti. Nuga on saanut massaa (ehkä vähän liikaakin), joten loikka ei ollut yhtä lennokas, kun aikoinaan. Sillähän oli tapana loikata kaukaa ja maxi hypyllä *se hymiö, joka pyörittelee silmiään*. Nuga onkin ollut noin kuukauden päivät laihiksella eli olen antanut vajaan dl nappulaa aamuin illoin, muttei tunnu kyljistä lähteneen yhtään. Taidan antaa toista nappulaa/riisiä sekaan, jossa enemmän hiilihydraattia, josko se veisi nälän tunnetta paremmin ja näin ollen pienempi määrä riittäisi.

 
My gang <3
 
Luna pääsi sitten isin kanssa pelikentälle ja meno oli ainakin hauskaa! Itse en nähnyt koko suoritusta, kun olin palautuslenkillä poikien kanssa, mutta Sepon mukaan Luna on tosi taitava ja hän kisaisi Lunan kanssa aksaa, jos ei olisi niin paljon muita harrastuksia... Ihan vapaasti vaan :) Seuraavana yönä meillä nukuttiin sikeäsi, hip hei!

 
Nyt muistetaan kaikki nauttia syksyn väreistä! ...kunhan toi vesisade 24/7 lakkaa, joskus loppuviikosta ;) Tsemppiä uuteen syysviikkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!