1.8.2017

Onko tää ton pentu

Hei, täällä lomaillaan! Koirat tuntuvat olevan naatteja, vaikkei ole ollut mitään sen kummempaa ohjelmaa. Lenkit on pidemmät, kun arkena ja kun koko päivän seurailevat meidän puuhia, niin johan siinä väsyvät, osansa tekee myös ihana lämmin sää :)


Nemo aamuauringossa


Oma toimi etsi -leikki pupun papanoilla


Tästä alkaa hyvä päivä <3

Yhtenä aamuna heitettiin pidempi lenkki kolmisin: Nemo, Nuga ja mä. Kyselin rannassa sinilevä tilannetta vanhemmalta mieheltä, joka oli mattoja pesemässä. Nemo oli ihan vilperinä menossa pappaa moikkamaan ja oikein kiljaisi riemusta, kun päästin rapsutuksiin. Mies kysyikin: onko tää ton pentu ja katsoi Nugaa, joka seisoskeli kauempana coolisti. Hiukan hymyilytti, ei tuo Nemo 9v nyt enää ihan pentu ole kumminkaan <3

Samaisella lenkillä törmättiin tuttuun parsonneitiin ja sekös oli mukavaa, kun flexeissä sai kirmata ja tehdä tuttavuutta! Ensin Nemo todella innoissaan ja sen jälkeen Nuga hieman rauhallisemmin. Kotiin päin eivät olisi lähteneet millään tietenkään, kun oli niin kivaa seuraa!

Huomenna lähdetään jo perinteeksi muodostuneelle (joka toisen kesän) sukulaisreissulle Viroon, tällä kertaa Tarttoon. Koirien hoitajiksi on lupautuneet ex-työkaverini miehensä kanssa, iso kiitos jo etukäteen! Toivotaan, että koirat käyttäytyvät :) Nyt on paikat ojossa, niin on mukavampi chillailla meillä ja koiratkin on siistitty: kynnet, hampaat ja naamakarvat. 


Hampaiden pesun jälkeen saa nuolla harjan puhtaaksi kananmakuisesta hammastahnasta


Nuga ottaa rennosti <3


Tää on mun, mitä sä oikein meinaat..? (Nää tikut kestää koirilla yllättävän pitkään n. 15min!)


Bond -leffa tuo jännitystä tv-addiktin iltaan :D

Mukavaa elokuuta! (Oma lemppari kuukausi koko vuonna <3). 

4 kommenttia:

 1. Mää arvasin että Nemoa luultiin pennuks :D Se on niin mummun poika - ja pentu!

  VastaaPoista
 2. Oikeassa olet: elo-syyskuu ovat aivan PARHAAT kuukaudet vuodesta!
  Teillä myös kovassa huudossa nuo pupun papanat. Välillä menee meidän otusten kanssa hermo, kun imuroidaan kyllä niin tarkkaan pieninkin papana, joka lähistöllä on. Sesonkiherkkua, ja sitä parasta, ovat sitten poron papanat, joita oikein metsästetään, kun pohjoisen reissulla ollaan. Tosin, vain tuoreet kelpaavat ;)
  Iloista lomaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muitakin elokuusta nautiskelijoita! Lapsena lempparini oli syyskuu, mutta nykyään tykkään erityisesti kesästä.

   Hihhih, hyvä tuo sesonki herkku :D Poron papanat tekisi varmaan meilläkin kauppansa...

   Kiitos, mukavaa kesää!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!