22.7.2017

Loman tarpeessa


Voiko aamu enää paremmin alkaa?


Kainaloinen

Huhhuijaa, täällä aletaan olla loman tarpeessa yksi sun toinen :D Joka kesä tuntuu, että tässä vaiheessa vuotta on ihan kaikkensa antanut ja nippa nappa jaksaa töissä ne viimeiset viikot. Tänään jäljellä 5 aamuherätystä, jaksaa jaksaa!


Luna isin sylissä


Koskaan ei tarvi syödä yksin :P


Nuga lempipaikallaan <3

Arki rullaa koirien kanssa melko säyseästi (jos Lunan ajoittaisia kierroksia ei lasketa :P). Viime aikoina on ollut pientä spessua puuhaa tavallisten lenkkien ja sylihetkien lisäksi:

- Etsi -leikkiä olohuoneessa namien kanssa
- Laatuaikalenkkiä ihan muuten vaan
- Koirapuistoilua oman lauman kesken, siinä saa kepit kyytiä
- Kasvattajan luona metsässä kirmailua (ja yhden jalkapallon silppurointi ala Nuga, alkaa tulla tuo poika kalliiksi... :P)
- Tallireissuja vaihtelevilla porukoilla, viimeksi koko perheen kesken, Lunakin pystyy lenkkeilemään hevosen kanssa, kun mä vien koiria ja mies on hevosen selässä ohjaksissa
- Mummulla kyläilyä, vihdoin uskallettiin kokeilla vuosien tauon jälkeen koko laumaa ja käyttäytyvät suht asiallisesti, toki keittiössä on aina kova hyörinä
- Nugalle varattu hammaskiven poisto elokuun lopulle
- Pihassa hengailua viikonloppu aamuisin brunssin merkeissä
-Nemolla maha sekaisin taas kolmisen päivää, kun veti ruohoa pihassa minuuttitolkulla antaamuksella, onneksi se meni jo ohi
- Sokerina pohjalla... Tittididii, pentusuunnitelmia loppu vuoteen! <3 Tilasin Helmille MyDogDNA-passin. Silmä- ja polvitarkastukseen sitten lomien jälkeen. Katsotaan, kuinka meidän käy. 


Koirapuistossa


Suurinta hupia repiä suodatinkangasta... Mikä kyllä kiellettiin heti


Kuuma!

Nautitaan kesästä! Me suunnataan taas pihaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!