19.8.2017

Vähän parempaa kahvileipää

Erittäin hyviä uutisia tähän loman loppuun! Käytiin silmätarkastuksessa eilen Nemon ja Helmin kanssa. Nemon oikea silmä kontrolloitiin puolen vuoden takaisen pigmenttimuutoksen vuoksi ja tilanne oli täysin sama eli ei hätää, tilanne stabiili. Silmälääkäri Sanna Elfving sanoi, että nyt voi olla huoletta! Seuraava tarkastus on vuoden päästä, ellei silmä ala aiemmin jotenkin oireilemaan.

Seuraavana oli Helmin vuoro viralliseen silmä- ja polvitarkastukseen. Tyttö killisteli pöydällä kiltisti ja Sanna sanoi heti, että hyvältä näyttää. Tarkisti tilanteen myös mikroskoopilla ja Helmi sai täysin puhtaat paperit! Se olikin omien koirieni ensimmäinen silmätarkatus, mikä meni, kun elokuvissa, olen niin helpottunut ja onnellinen! Takajalkojen polvet taivutettiin myös ja nollaa näytti.

Eilen ja tänään olen jo hoitanut niitä kuuluisia to-do -juttuja lähinnä koneella, ei millään viitsisi istua sisätiloissa lomalla, mutta ajattelin helpottaa maanantain arkeen paluuta. Syyskuusta on tulossa aika kiireinen, illat täyttyy agilitytuntien/muiden koirajuttujen organisoinnista ja viikonloputkin on sopivasti buukattu. Mutta nyt loppupäivän pyhitän lomailulle, mahdollisesti ainakin leffan merkeissä, sillä täällä alkoi juuri sataa, ihan kunnolla.

Ihanaa lauantaita!


Ties kuinka mones loma-aamun lenkki Arboretumissa <3

... Ai niin, Hakametsän eläinlääkärin kassalla hoitaja totesi mulle, että näin hyvien tulosten jälkeen on syytä ostaa vähän parempaa kahvileipää! Niin toki teinkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!