10.7.2017

Mattopyykkiä

Hengissä ollaan ja kaikkea pientä kivaa touhuttu sitten juhannuksen :) On ollut vieraita, käyty kylässä ja tallilla, saatu rallytokokurssi päätökseen ja hengailtu omassa pihassa. Uimaan on päässyt huonosti, kun kelit oli viileät ja nyt, kun on lämmintä, niin ainakin Näsijärvessä on jo sinilevää :/ Ei sinne viitsinyt oikein ihminenkään mennä. Koiria en uskalla päästää ollenkaan, sillä juovat vettä aina heti ensimmäiseksi.


Omassa pihassa


Aamupalahetki

Koirilla (ja meillä) oli luksusta kolme arkipäivää, kun veljentyttöni 15v oli meillä "kesätöissä" pesemässä ikkunoita yms. puuhaa. Ja iltapäivästä vei koirat lenkille, niin loppuillasta jäi erilailla aikaa ja koiratkin malttoivat lepäillä tyytyväisinä. Saatiin viikonloppuna matotkin pestyä hyvissä ajoin ennen lomia! Mutta niin vaan taas kävi vanhanaikainen eli kun tänään tultiin töistä kotiin, niin johan oli olohuoneen isoin karvalankamatto kakattu :D Ilmeisesti Nemolla maha löysällä eilisen tallireissun jäljiltä, kun saivat suihinsa hevosen kavion palasia, ah mitä herkkua. 


Auringon palvojat


Poika fiksuna varjossa

Eli tällä erää ei sen enempää, maton pesuun taas mars ;) Nautitaan auringosta!


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!