12.2.2017

Arjen hippusia

Sunnuntai-iltaa! Arki rullaa mukavasti ja näyttää tältä:

* Luna treffasi parson ystävänsä Martin Ylöjärvellä pienen lenkin merkeissä. Tyttö käyttäytyi siivosti, mutta esitti kun poika ei olisi kiinnostanut yhtään :P Iloista Marttia kiinnosti kovasti, tietty!
* Nemo kävi 5 kertaa laserhoidossa, jota annettiin lapojen väliin. Muuten meni mukavasti, mutta Nemo oli ihmeissään mun eriskummallisista kainalo-kuristus-asennoista, kun koiraa tuli varjella niin, ettei laser osu kohti suoraan silmiin. Hoidosta ei nähdäkseni ollut apua. Oli oikeastaan aina seuraavana päivänä enemmän jumissa.
* Nemo kävi myös fyssarin käsittelyssä ja oli vähän jumisempi, kun viimeksi. Saatiin kuitenkin lupa lenkkeillä normaalisti tasaisella, ilman pyrähdyksiä ja hyppelyitä. Nyt tuntuu, että kroppa alkaa palautumaan, kun pystyy heittämään kunnon lenkkiä! 


Pojat Pyhäjärven jäällä


Koko kopla

* Käytiin ensimmäistä kertaa kunnolla jäällä lenkillä. Ulkoilijoita oli niin paljon, että vapaaksi en tohtinut ketään kolmesta päästää  (Nemo ei nyt vapaana saa mennäkään). Mutta mukavaa vaihtelua.
* Tallilla ollaan käyty viikottain ja pääasiassa Nuga on ollut mukana, mutta nyt on Nemokin päässyt pari kertaa huudeille, kun on ollut mulla lisäkäsiä matkassa. Tänään heitettiin 1,5h harju/metsälenkki koko perheen voimin, nautittiin kunnolla talvipäivästä, kun tulevalle viikolle luvattu taas lämpöisempää keliä...
* Nuga on ilmeisesti tyttöjen hajuista hurmiossa pihalla ja jää yhtenään äxänä hyvän tuoksun luo... Heittäytyy niin painavaksi, kun pystyy, eikä muka kulkisi askeltakaan eteenpäin, hohhoijaa :D


Näsinneula


Nuga ja valtava maailma...

* Nemolle hommattiin valjaat, jotta niskat ei menisi niin helposti jumiin ja muistin taas, miksi niistä aikoinaan luovuttiin Nemon ollessa junnuikäinen: vetää ihan holtittomasti joka suuntaan, eikä ymmärrä hihnan kiristyessä liikkua, jos joku mielenkiintoinen on kesken. Kerran ehti jo kaatua mun selkäni takana kyljelleen, en tosiaankaan tiedä, mitä siellä silloin tapahtui!
* Koirat ovat saaneet viime aikoina tulla vuorollaan yläkertaan ja muutaman lelun puuhattavakseen. Nugallekin on jätetty lelu tai pari työpäivien ajaksi ja on ollut liikuttavan onnellinen puuhaillessaan mm. reikäpallon kanssa.
* Pinna on ollut parina päivänä lyhyt lenkeillä. Vaikka ei kai se mikään ihme ole kolmen parsonin kanssa..? Täytyy taas muistaa, ettei saata itseään sellaisiin tilanteisiin, vaan lähtee suosista 1-2 koiran kanssa liikenteeseen, jos on jotain spessumpaa tiedossa. Olisi vaan niin kiva tarjota kaikille tasapuolisesti samat virikkeet, mutta se ei ole aina mahdollista, kun suurinpiirtein raajat useimmiten mun omani lähtee irti :D
* Hau Haun varastomyynnissä poikkesin ja sain pidettyä maltin ostoksissa ;) Mukaan lähti purutikkuja, nameja, uusi peti ja älypeli (level 3), kaikki yhteensä parikymppiä!


Auringon nousussa

Tulevalle viikolle on suunnitteilla koirauimalareissu Nugan ja berninpaimenkoira Caran kanssa sekä Nemon & Nugan silmätarkastus.

Pakko mainita vielä, että kasvattini Skyfall alias Sky oli eilen ollut agilitykisoissa (ensimmäiset tai toiset viralliset) ja voittanut luokkansa nopealla nollatuloksella! Olen niiiin ylpeä teistä Mervi & Sky ja suoraan sanottuna liikuttunut hienosta matkasta tähän pisteeseen (tiedän niin hyvin, mitä kaikkea se vaatii, varsinkin henkisellä puolella) <3 Onnittelut!

Iloista ystävänpäiväviikkoa ja rapsutuksia jokaiselle karvaiselle! :)


Pususelfie rannan tuntumassa

5 kommenttia:

 1. Paljon onnea, Mervi ja Sky <3
  Ihana pususelfie <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kasvothan tuossa taas märäksi tuli <3

   Poista
 2. Kiitos! ❤️ Kyllä onnen kyyneleitä kisoissa vieri suorituksen jälkeen, ja toiset viralliset kisat tosiaan oli. On se Sky vaan hieno poika!
  -Mervi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon sen, on se vaan niin euforinen tunne, kun se onnistuu! Kova työ palkitaan <3 Nyt tietysti iskee se kisakuume, lisää kisoja, koska tuota tunnetta ja yhdessä tekemisen riemua, ei voita mikään :)

   Poista
  2. Juu, täytyy myöntää, että kisakuume todellakin iski! Nyt on tutkailtu kaikki mahdolliset kisat, minne seuraavaksi suunnattais :D

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!