9.8.2016

Loman viettoa, tähän voisi tottua

Heipparallaa! Ensimmäinen lomaviikko takana ja taas on koettu ikimuistoisia hetkiä. Parasta on kuitenkin ollut nukkuminen, hitaat aamut ja extempore menot perheen kesken. 


Loma starttasi omassa pihassa kuohuvalla kera herkkujen. Viikonloppuna oli tosiaan agilitykisahumua ja vauhdikas reissu Serenaan veljenpojan kanssa. Viikolla käytiin kokeilemassa frisbeegolfia (yllättävän vaikeata ja mua hermostuttaa ne gurut, jotka odottavat vuoroaan siellä takana :P), grillattiin, lueskeltiin kirjoja, pestiin ikkunat ja matot, lounastettiin keskustassa, käytiin extempore kesäteatterissa katsomassa Reinikainen (mukavasti sai vielä 10min ennen näytöstä lippuja!) ja istuttiin tunnelmallinen ilta August Von Trappessa, olen taas ihan ähkyssä, kun mietinkin sitä herkkutelun määrää... Kokeilemisen arvoinen ehdottomasti! Maaseutumatkailulle lähdettiin agilitytreenien kautta ja ensimmäinen kerta vuosien saatossa, kun sain ulkotreenikuvia Mutalasta, missä on monta kesää tullut harrastettua koirien kanssa. Matka jatkui Ruovedelle suvun taloon, jossa saatiin olla oman perheen kesken testaten uutukaista pihasaunaa. Aamulla tehtiin pieni lenkki venesatamassa, kunnes kunnon vesikuuro yllätti ja juostiin takaisin autoon. Sitten pikkuteitä pitkin kauniissa maisemissa kohti Ähtäriä, jossa lopulta käytiin vaan syömässä. Eläinpuisto meni kiinni jo klo 18 ja oli niin kuuma, ettei koiria voinut jättää autoon. Pieni pyrähdys Tuuriin, jossa mieletön hulina ilmaisen Tivolin ja Pokemon-tapahtuman johdosta. Kyläkauppaan mennessä vielä sanoin, etten ole sieltä koskaan mitään erityistä löytänyt ja kas kummaa, mukaan lähti kaikenlaista, etenkin koirille: ahmimisenestokupit, flexi, jäniksenkorvia jne.Viikonloppuna suunnattiin vielä Alastaroon moottoripyörien SM rata-ajoja seuraamaan, paikalla myös uskollinen kisojen seuraaja isäni. Aika huimaa menoa ja vähän hirvittikin, kun välissä satoi ja rata oli silminnähden liukas. Kummasti sitä pääsee siihen voittajien fiilikseen mukaan, vaikka laji olisi itselle vieras. Sunnuntai huipentui veljentyttöni rippijuhliin Tampereen Tuomiokirkossa. Herkuteltua tuli ihan urakalla, kun äitini oli laittanut pöydän koreaksi ja lisäksi olin leipassut mango- ja pätkisjuustokakut. Illalla vielä hevosteltiin ihanassa ekokylässä Pikonlinnassa. Kerrankin pääsi menemään vähän reippaammin pehmeillä metsäteillä ja koirat tuli lenkitettyä samalla metsän siimeksessä. Aika väsynyttä, mutta onnellista sakkia oltiin illalla. 


Toivottavasti näistä joku nappaa vinkkejä kesäpäivien viettoon! Tää on ollut kyllä niin mukavaa, että tähän voisi tottua. Seuraavaksi suunnataankin vuokramökille Kämmenniemeen, alkaa koirien karkelot... ;)

Ihanaa elokuun jatkoa jokaiselle! Onko siellä muita lomailijoita? Harmittaako teitäkin, että joka paikassa kohkataan nyt syksyä? Onhan sitä kesää vielä jäljellä... No aikakin elokuun loppuun!

2 kommenttia:

 1. Onpas touhuntäyteistä settiä :) Kivaa lomanjatkoa teille!
  Niin, kesän viimeinen päivähän on 31.8., että se siitä syksystä tällä erää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, kesä jatkuu ainakin elokuun ;) Nautitaan nyt!

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!