22.1.2015

Päivää vaille kahdeksan viikkoiset


Täällä yksi, joka katselee maailmaa vaaleanpunaisten silmälasien läpi... <3 Suloiset springeripennut kuvattu päivää vaille kahdeksan viikkoisina. Pari mustaa poikaa on vielä vapaana, lisätietoja saa täältä!

Tänään ensimmäinen näistä lähti uuteen kotiin ja tiedän niin sen tunteen, kun joutuu pienistä ihanuuksista luopumaan, siinä eteisessä on pala kurkussa, mutta reipasta on esitettävä ja toivottava, että pieni saa hyvän alun ja elämän. Onnea matkaan kaikille kymmennelle, olette ainutlaatuisia jokainen!


4 kommenttia:

 1. Voi ällösöpöys! <3 Sprinkuilla on aina spesiaalipaikka mun sydämessä johtuen Can Braunista... Onneksi on koiranpaikat täynnä, ei tule tehtyä tyhmyyksiä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, Brauni oli ihana! <3 Olikos Calla samaan aikaan muita koiria... Muistelen jotain toistakin spanielia, mutta muistan varmaan väärin. Hih, sama homma, että koiranpaikat on täynnä, muuten kyllä olisi lähtenyt yksi tuollainen suloisuus matkaan ;)

   Poista
 2. Mulla on ollut tuommoinen ihanuus. Voi sitä pehmeyttä niin turkissa kuin kuonossa ja olemuksessa mmmmmmm....... Spanielin pennut on juusi tuommoisia, niiiiiiin sulosia.
  Pakko kompata Ninnua, onneksi lauma on tiivis ja on Messinen. Muuten sitä voisi olla yhtä hukassa kuin parsonien pentujen kanssa. Arrrgsss, sydämessä rutisee. <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onko sulla ollut springeri! Ne on kyllä niiiin suloisia ja tuo katse, ihan sydän pakahtuu <3 Eikös kuitenkin Essille tarvisi kaverin... Eilen vielä oli yksi poitsu kotia vailla, vink vink ;) :D

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!