6.1.2015

Leppoisa loppiainen ja pentuja
Täällä on vietetty mukavan leppoista loppiaista. Aamu tuimaan käytiin lelluttelemassa työkaverini englanninspringerspanielin pentuja (5 viikkoisia), sitä tuoksua ei voita mikään! Yhteensä 10 naperoa, joten jokaiselle riitti syliteltäviä. Kaikki nartut on jo varattuja ja suurin osa uroksistakin, mutta muutama poitsu on vielä vapaana <3 Jos kiinnostaa, lisätietoja saa: maria.isomaki@gmail.com. 

Muuten ollaan syöty noutoruokaa, lueskeltu, purettu joulujuttuja ja tehty reipas tunnin lenkki rapsakassa pakkasessa, -19 astetta. Laitoin pojille jalkaan töppöset, eteisessä ilmeet oli inhon ja kauhun sekaiset, mutta pihalle päästyä menivät koko ajan mieletöntä vauhtia innoissaan...  (Jälleen kerran ei uskoisi, että Nemo on jo aikuinen 6,5v, kun se vetää 5m flexissä 60min koko ajan täyttä häkää takaa kiihdyttäen, niin pitkälle eteen, kun flexi antaa myöten ja kerran kaatuikin siinä hötäkässä kyljelleen).

Jatkuisi nyt vaan nää aurinkoiset pakkaspäivät!

P.S. Tein muutamia uuden vuoden lupauksia, mistä voisin kertoa seuraavassa postauksessa ;)

2 kommenttia:

  1. Eih, pentukuvia... Kun omat koiruudet on kunnialla saatu aikuisikään ja suht järkeviksikin, niin alkaa tämä älytön pentukuume. Ja sitä ei nyt auta ylisöpöt pentukuvat... :D Suloisia ovat pallerot. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepäs se, pentukuume tulee aina uudelleen ja uudelleen ;) Ja aika kultaa muistot... Tsemppiä meille kuumeen kanssa kamppailevilla :P

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!