5.10.2014

Helmi tyttönen

Helmi tyttönen (Finding Nemo's Diamonds Are Forever) kävi tänään katsomassa heppoja ja samalla siistiytymässä. 


Aikuiset hevoset vähän jännitti tai ainakin niitä piti haastaa pylly pystyssä ;)


Varsa ei sitten enää niin jännä ollutkaan.


Helmi oli ekaa kertaa trimmauksessa ja käyttäytyi nätisti, vielä kaula ja kyljet jäi siistimättä. Helmillä on hyvä karkea karva, joka tuntui lähtevän hyvin irti, jes!


Helmi näki kissan...


Itse suloisuus <3

Tällä viikolla meidän koirat sai purkaa energiaa maalla Lunan kasvattajan luona. Juoksivat pitkin pihaa ja metsää reilun tunnin, välillä agilityesteitä suorittaen ja lelujen perässä juosten. Vaarassa olivat lasten pallot, hanskat ja kengät... Niitä Nuga olisi mielellään kiikuttanut pitkin peltoja. 

Madotin koirat jo nyt, kun Nugalla oli maha välillä löysähkö. Ajattelin, josko sekin auttaisi. Tänään taas maha kunnossa. Nugan painokin oli noussut viikon takaisesta 8,5kg -> 8,9kg. Huomasin vaan, että nappulan määrää ei voi lisätä, menee maha sekaisin, mutta lihaa voi antaa nappulan lisäksi, sillä maha pysyy kunnossa.

Tuleva viikko on harrastuspainoitteinen, kun Nemolla on viimeinen kerta Piskien kisavalmiit agikurssilla ja samana iltana alkaa Nugalla rally-toko Ylökkillä. Mennään testaamaan elämämme ekaa kertaa, millainen laji on kyseessä. Tekee hyvää Nugalle tehtävien suorittaminen muiden koirien läsnäollessa (ei osaa oikein rentoutua, vaan mielellään louskuttaisi varmuuden vuoksi) ja hallissa rauhallinen harrastaminen vrt. agility. Viikonloppuna päästäänkin Nemon kanssa Janita Leinosen ja Jaakko Suoknuutin agilitykoulutukseen Littoisiin! Sitä odotetaan intoa piukeana! Nemo pääsee samalla Turkuun treeffaamaan tyttöystäväänsä Sädettä :)

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!