7.10.2014

Epistelykuvia

Kiitos Fältille kuvista! Ihanaa, kun oli kuvaaja paikalla ja epistelijät saivat muistoja, kaikki otokset löytyvät täältä. Nuga vauhdissa viikko takaperin kisoissa:


2 kommenttia:

 1. Hauskaa näyttää pojulla olevan. Ja vaikka kuvat ovat still-kuvia eikä liikkuvia niin kyllä niistä näkyy tuo vauhdin hurma. Parsoni taitaa olla ainoa koira, jonka tiedän pystyvän kääntymään ilmassa ympäri ja maahan pudotessaan jatkavan samaa hurjaa kiitoa ihan toiseen suuntaan. Kaikki aina puhuvat vinttikoirien vauhdista. Joo, kyllä niissä vauhtia piisaa, mutta kyllä sitä on parsoneissakin. Mahtaisivatko hävitä radalla ollenkaan. Taitaisivat muut katella sitä pölypiolveä ihmeissään ja parsonin peräpeiliä.
  Ihana Nuga <3 Terkkuja sinne Essilästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, parsonit osaa pitää kyllä hauskaa agikentällä niin, kun muutenkin vapaana :) Ainakin meidän kaupunkikoirille vapaana oleminen on harvinaista herkkua, joten siitä pitää ottaa kaikki irti! Joskus ollaan käyty vinttikoiraradalla leikkimielisissä juoksukisoissa, mutta kyllä ne vinttikoirat taitaa kuitenkin olla nopeampia... Kun onhan ne nyt sen verran isojakin ;) Rapsutuksia Essille <3

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!