24.8.2012

Mopo lähti käsistä

Lunan ja Nugan kanssa käytiin pitkästä aikaa liitämässä, kasvattajan luona maalla! En muista, että koskaan liitäminen olisi ollut yhtä hauskaa Lunan kanssa! Tyttö teki tunteella esteitä, ei kiihtynyt liikaa ja toi koko ajan taitavasti lelua takaisin mulle, jotta pystyin heittämään toisen lelun haettavaksi. Ei ollut mennyt meidän viime talven liinaharjoitukset hukkaan, jossa siis treenattiin juurikin sitä lelun tuomista ja luoksetuloa samalla. Silloin se ei jaksanut Lunaa kauheasti kiinnostaa ja luovuin harjoituksista, mutta nyt oli oikeanlaiset lelut, kaksi samanlaista muovi vinkua. Tehtiin aitoja, putkia, rengasta ja puomia. Kontakteille Luna menee ihanan keskittyneesti ja pysähtyy alastulolle! Lopuksi heittelin vaan pelkästään leluja ja Luna tuli aina mun luo aidan yli hypäten, ihana pikku tättähäärä <3


Jalkkispeliä katsomassa melkein yhtä isoilla kierroksilla, kun agikentän laidalla... 


Nugan kanssa otettiin muutamia hyppyjä ja putkea. Lelun palautus ei oikein toiminut, mutta pääasia, että oli hauskaa. Nuga meni lelu suussa kaarevaan putkeen itsekseen useamman kerran, mikä oli mukavaa, sillä pentukurssilla kaareva putket tuntuivat välillä vaikeilta. Keskittyminen tehtäviin on kuitenkin vielä niin lyhytaikaista, etten ajatellut hakea treenipaikkaa talveksi pojalle. Luulen, että lyhyen lyhyet höntsäilyt riittää ja pitää mielen virkeänä. 


Nemo pääsikin liitämään omissa treeneissään ennen pieniä. Meillä kulki aikas mukavasti ja päästiin hiomaan erilaisia vientitapoja muutamaan kohtaan radalla. Lähinnä testattiin, millä käännöksellä kisaradalla aikaa saisi nopeammaksi. Maalla pääsivät sitten vielä kaikki kolme ensin metsään juoksemaan, jossa tulivat tosi kivasti luokse (nakkeja matkassa), jopa Lunakin ja tietty pihassa vedettiin nurtsilla rallia :)

Ai niin ja mulla vähän karkasi mopo käsistä, kun poikkesin Hööksissä uutta ratsastuskypärää hakemassa, tuli ostettua kaikkea alehömppää koirille: 


Purutikkuja ja vaaleanpunaisia kakkapusseja ;)


Muoviset vingut Lunan agiliitoon (Luna on meillä ainut, jolla muoviset pysyy ehjänä edes jonkun aikaa..) KombitalutinVähän suurehko fleecetakki, mutta kun se oli niin edullinen ja myyjäkin sanoi, että on parsonin kokoa... P.S. Pojat vetelee nykyään ristipissaa pihalla, samaan puuhun eri puolille. Nemon erikoisena on se, kun Nuga on tehnyt merkkinsä, niin Nemo pomppii jalka ylhäällä eteenpäin kiertäen puunrunkoa. Isä laittaa oman merkkinsä pojan päälle... Eikös sen niin kuulu mennäkin ;)

6 kommenttia:

 1. Jalkapallohuligaanejako???

  Nemon special! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit, varsinaisia huligaaneja, näkeehän sen jo ilmeestä :D

   Poista
 2. Heh, vai mopo karkasi ;-) Tottahan sitä lapsukaisille pitää tuliaisia olla :-D On muuten lämpöisen näköinen Nemon loimi, pitääköhän itsekin käydä Hööksissä ;-)

  Hienoa, että maalaisagitreenit sujui Lunalta hyvin! Vitsit kyllä meidänkin pitää vielä tänä syksynä ehtiä käydä siellä, kun mökillä kuitenkin visiteerataan. Mimmin kanssa en tosin taida uskaltaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain aika hyvin pideltyä itseäni, kun olisin voinut ostaa vaikka mitä pientä ja kivaa ;) Taisi olla viimeinen fleeceloimi tota kokoa, mutta oli muitakin takkeja -50%!

   Suosittelen Eijan paikkaa lämpimästi! Luna ei yrittänytkään karata siitä. Ajattelin, että rynnii pellon poikki ojaan polskiin, niin kun tavallisesti, mutta esteet vei kuitenkin voiton ja ehkä se pitkä heinäkin vaikutti asiaan. Jos Mimmi siitä karkaisi, niin eiköhän menisi mökille..? :)

   Poista
 3. Hieno Luna <3 Testasitko Ulpua radalla? Upia olis ihan turha viedä paikkaan, missä lentelee palloja, ne on sille niiiiin rakkaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En testannut Ulpua, mutta kahvitteluun pääsi mukaan ja kiipesi syliin :) Viikonloppuna tuli huomattua, että Nemokin kiihtyy ratsastuskisoissa eli kaikessa, missä pitäisi olla paikallaan ja seurata, kun muut tekee.. Ei sovi meidän koirille ei :D

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!