16.7.2012

Yllättävän hyvää käytöstä

Vanhaan blogiin ei ole saanut päivitettyä pariin viikkoon mitään, joten juttua riittää...

Ansku kävi meillä trimmissä viikko ennen Forssan näyttelyä, joten karva jäi pitkäksi, kun en viitsinyt sitä enää ihan nakuksi ottaa.. Tyttö totteli tosi mukavasti ja luoksetuloa tuli harjoiteltua illan mittaan, kun pihassa ei ollut vielä kaikki aidat paikallaan. Trimmauksen jälkeen Ansku ja Nemo pääsivät juoksentelemaan meidän uudella nurmella. 


Anskulta poistettiin samalla viikolla yksi etuhammas, joka ei ollut lähtenyt itsellään irti ja uutta hammasta pukkasi suuhun. Operaatio meni mukavasti ja lääkäri uskoi, että uusi hammas asettuu vielä nätisti, kun ei ollut kyse kulmurista.


Anskulla oli ekat juoksutkin kuukausi takaperin ja sen jälkeen kotona tyttöjen välit kiristyi Olga workin kanssa. Tyttöjä on pidetty nyt eri huoneissa turvallisuus syistä, mutta lenkillä menevät ihan hyvin hihnoissa. Kaikenlaiset konstit on nyt käytössä aina eläinlääkärin ohjeita myöten, joten kaikki sormet ja varpaat pystyssä, että tyttöjen välit palautuu ennalleen.


Oltiin tosiaan viikko etelässä ja koirien hoitokuviot oli mennyt hyvin, paremminkin mitä etukäteen ajateltiin. Nuga oli ollut siivosti tätinsä Ulpun kanssa, olivat päässeet pitkille lenkeille, vaeltamaan, koirapuistoon kirmaamaan ja uimaan, sisällä olikin oltu sitten ihan rauhakseen! Kotona isommilla oli kaksi eri hoitajaa, kun ensimmäisellä ilmeni yllättäen allergiaa, onneksi toinen järjestyi helposti. Iso kiitos kaikille koirien hoitajille tasapuolisesti! :)

Reissusta palattua odotti heti Forssan näyttely. Päivä meni mukavasti sadekuuroista huolimatta. Alussa oli pientä tärinää bokseja ja koiria raahatessa, vähän huonosti oli opasteet isolla alueella... Ensin oli Nugan vuoro, joka kehän laidalla haukkui aikalailla kaikille (ei ihan niin paljon, kun Tampereella viimeksi), mutta kehässä meni siivosti. Nugan tulos JUN ERI2 SA! Wuhuu, heti sertin arvoinen ekassa virallisessa näyttelyssään! (Mies oli ihan ihmeissään vaaleanpunaisesta ruusukkeesta, jossa on hänen nimikirjaimensa ;D)



Anskun vuoro oli seuraavana ja tyttö juoksi nätisti kehässä, mutta pöydällä olo oli suuri mörkö. Johtuen varmaan siitä, että yhdistää pöydällä olon lääkäriin, jossa on joutunut ravaamaan pieneen ikäänsä nähden paljon. Ensin jalan loukkaantumisen takia ja sitten vielä hampaan poiston. Tuomari otti hetken päästä Anskun uudestaan pöydälle, jolloin pääsi tutkimaan tytön. Anskun tulos JUN EH2.


Lunan vuoro kun koitti, niin perhosia oli vatsassa aikas mukavasti... Mutta tyttöpä päätti yllättää ja oli aivan coolina ja nätisti! Vähän yritti nuuskutella nurmikkoa ja vilkuilla toisiin kehiin, mutta heti, kun vinkautin leluhiirtä taskussa, sain tyttöön kontaktin, uskomatonta! Lunan tulos AVO ERI3. Autoille palatessa käveltiin kojujen poikki, eikä Luna haukkunut yhdellekään koiralle koko päivän aikana! Malttoi jopa hypätä mun syliin ja sieltä käsin katsella coolisti maailman menoa, vaikka Nuga ja Ansku haukahtelivat vieressä.


2 kommenttia:

  1. Onnea hienoista näyttelytuloksista :-) Ja onnea myös uudesta nurmikosta, aikas hienolta näyttää ;-)

    Toivotaan tosiaan, että Anskun ja "siskonsa" välit palautuvat entiselleen. Noista kun ei koskaan tiedä, miten menee =/

    Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos! Nurmikko pääsi vähän pitkäksi meidän reissun aikana, eikä saatu sitä tasaiseksi leikattua... Mutta kai se siitä tasoittuu..?

      Niinpä, on kyllä tosi harmillinen tilanne ja kun olivat alkuun niin paita ja peppu. Tulevat edelleen kaikkien muiden koirien kanssa juttuun koirapuistoissa ja muutenkin.

      Leppoisaa lomaa myös teille :) Nauttikaa siellä maalla!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!