29.7.2012

Vaarin Varasto


Olettekos käyneet Vaarin Varastossa? Sain työkaveriltani vinkin putiikista ja niinpä suuntasimme Tammelaan yhdellä lukuisista kesäloman pyöräilyretkistä. Vaarin Varasto myy ja ostaa pääasiassa vanhoja astioita mm. Arabiaa, joten sieltä saattaa löytyä hyvinkin se astiaston puuttuva osa. 


Heräteostoksena nappasin mukaan Kastehelmisarjan pikkuruiset lautaset, jota voi käyttää vaikka lasin alla, teepussin alusena, kynttilöille...


Eilen pääsin ihastelemaan eri ikäisiä varsoja. Maitovarsojen laitumella oli niin ajaton fiilis, kun kymmenisen tammaa varsoineen nautti helteestä sulassa sovussa heinää mutustaen. Takastulomatkalla pulahdettiin uimaan ystävän kanssa ja kruunattiin retki tötteröjäätelöillä.


Oikea kesä on nyt täällä <3

4 kommenttia:

 1. Siinä, missä jo moni ahdistelee lomalta töihin paluun merkeissä ja joku haustelee jo syksyn tuoksuja, on uskomattoman ihanaa, että sinä kirjoitat "oikea kesä on nyt täällä". :) Kiitos tästä. Taidanpa lopettaa tähän päivään päättyvän kesälomani surkuttelun saman tien ja tajuta, että se on ihana kesä nyt, vaikka töihin meniskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea asenne :) Lomat loppuu aina liian lyhyeen, mutta onneksi on vielä kesää jäljellä! :)

   Poista
 2. Kauniit lautaset! Uintia ja jätskiä, mikä hyvä yhdistelmä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain nostalgista ja suloista on tuossa Kastehelmi sarjassa :) Jep, tuo yhdistelmä kuuluu niin kesään! Onko siellä talviturkki kastettu? :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!