30.7.2012

Ei ihan vielä herkku


Do diih, yksi yöpöydän liina on valmis /silitystä vailla! Inspiraatiota sain Pitsienkeli blogista, mutta ohje omasta päästä. Hauskinta tässä onkin se, että toiselle pöydälle tarvisi samanlaisen, mutta mitään silmukkamääriä ei ole ylhäällä... ;) 


Liinassa kuitekin toistuu kaksi yksinkertaista kerrosta: 

1. pelkkiä pylväitä 

2. kaksi pylvästä, ketjusilmukka, hyppää yhden yli ja taas kaksi pylvästä.

Tarvittaessa piti kuitenkin soveltaa, ettei liina menee ihan kupruille säätelemällä ketjusilmukoiden ja pylväiden määrää. Erittäin selkeä ohje siis :PLoppuun vielä herkkukuva, pihan toisesta puusta löytyi ensimmäinen kirsikka! Maku ei ollut ihan vielä herkku, kirpeän puolelle meni...


6 kommenttia:

 1. Hieno liina ja eikun toista värkkäämään ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, aloitinkin eilen illalla toista ja kirjoittelin ohjetta ylös... :)

   Poista
 2. Nätti liina. Tuostahan on nyt helppo laskea silmukoita, että saat toisen samanlaisen :)
  Kiva kun löysit minut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toinen liina valmistuikin jo eilen illalla. Oli paljon nopeampi tehdä, kun oli malli vieressä. Eka meni taas erehdyksen ja purkamisen kautta ;)

   Poista
 3. Hieno liina ja kivat värit=)Kiva olo tulee,jos joku inspiksiä saa meikäläisen blogista.Ei muuta kun tsemppiä virkkauksiin=)Ja mukavaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuohon olisi sopinut kolmaskin väri, mutta seuraavaan sitten. Sun blogissa on toinen toistaan iloisempia virkkauksia, eihän niistä voi kun innostua! Aurinkoista viikkoa :)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!