11.4.2012

Turun seikkailuja

Vihdoin sain kuvat koneelle ja pääsen kertaamaan lomatunnelmia. Vietettiin siis pääsiäisen pyhiä Turussa talovahtina ja ohjelma koostui pitkälti näistä (+saunomisesta, siitä ei kuvia saatavilla ;D):

  
        

Turussa, kun oltiin, niin mikä sen parempi matkalukeminen, kun Reijo Mäen Vares-dekkari. Tästä Uhkapelimerkistä ilmestyy leffakin lähiaikoina, ajateltiin mennä katsomaan.

Yhtenä iltana innostuttiin ajelemaan ja aika sokkona lähdettiin liikenteeseen, mutta löytyihän ne suosikit:


Ruissalo


Kasvitieteellinen puutarha


Turun linna ulkopuolelta (tietty just pääsiäisenä suljettu)


Viinille baari kera juustolautasen, suosittelen!

Toisena päivänä tehtiin retki Naantaliin. Piti niin kauheasti shoppailla Wanha Naantali Kaupassa ja keskustan muutamassa sisustusliikkeessä, mutta tuossa ensimmäisessä myytiin pääasiassa turistikrääsää sikahintaan ja niitä sisustusliikkeitä ei löydetty..


Naantalin vanhaa kaupunkia


Kuparivuorella koirien kanssa

Käytiin myös Turun keskustassa syömässä ja muka ostoksilla eli siis Zarasta ei löytynyt mitään, ei edes miehelle, joka yleensä ostaa sieltä vuodeksi eteenpäin kaikki vaatteensa... Stockalta ostin beiget ja ruskeat käsipyyhkeet 4kpl + vanilja-huonetuoksun kiitokseksi talolainasta :) Nestemäistä piti hankkia, mutta sellaiset kaupat oli menneet jo kiinni.

Onko täällä Turku-asiantuntijoita, minne siellä kannattaa suunnistaa, jos vaikka uudemman kerran kesällä lähtee liikenteeseen? :)

9 kommenttia:

  1. Turku kyllä on kivan tuntunen kaupunki.Voisin sinne tehä sellasen kirppisreissun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Oli kiva tutustua kaupunkiin muutenkin, kun vain keskustan osalta. Kannatetaan kirppisreissua :)

      Poista
  2. Etkä käynytkään kirppareilla!! Ainut mitä mä jäin Turusta pois muutettuaan kaipamaan oli ne kaksi jättikirpparia. Manhattan ja Länsikeskus. Ja nyt sinne on kuulemma tullut lisää.. huoh! Ei täällä Helsingissä tollaisa ole olemassakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin no... Katselin kyllä juurikin Manhattania, kun siitä ohi ajettiin ja yritin miehelle mutista, että tossa olis kirpparia, mutta ei ottanut kuuleviin korviinsa ;D Onko muuten Turun keskustan alueella joku hyvä kirppis?

      Poista
  3. Kiitos kivoista matkakuvista :)

    VastaaPoista
  4. Uusi lukija ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista
  5. Kivoja matkakuvia! Kyllä siellä on kevät pitkällä!

    VastaaPoista
  6. Eena, kiitos kun liityit lukijaksi! Kävin jo vastavierailulla :)

    Karoliina, totta, onneksi Tampereellakin paistoi tänään :)

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!