1.4.2012

Maalia ja tapettia

Huhhelihuijaa, ollaan maalattu ja tapetoitu koko viikonloppu! Lauantaina maalattiin eteinen ja pieni käytävän pätkä portaikon alapäässä. Valkoisesta valkoiseksi maalaaminen ei ollut kovin palkitsevaa, mutta lopputulos on kuitenkin siisti ja vanhat koukkujen reiät sekä naarmut piilossa.

Tänään sai kyytiä makuuhuone eli edellisten asukkaiden vaaleankeltainen lähti ja tilalle tuli valkoinen maali sekä yhdelle seinälle (siihen vaarin pöydän taakse) vaalea, metallinhohtoinen kuitutapetti, joka kuviokohdistettiin kätevästi seinässä, suosittelen! Sain laittaa ensimmäisen vuotani, kun aiemmin pojat ovat kaapanneet koko shown ;)
Vielä on mietinnässä, mitä niille eteisen seinille oikein laitetaan. Kodin1:stä hankitun sisustustarran kiinnitin kuitenkin jo portaikkoon. Älkää katsoko kovin tarkasti, ei ole ihan symmetrinen... :) Olen kuullut, että tarraa joutuu hinkkaamaan seinässä aikansa, että se irtoaa ja asettuu. Mulle kävi päinvastoin, kontaktimuovia irroittaessa, kirjaimet ei jääneet siihen muoviin, joten ne piti asetella ensin ja kun lätkäisin sen seinään, niin kirjaimet olikin vähän sinne päin. Täytyy sitä vielä suoristella vatupassin kanssa.Näittekö tänään monta noitaa? Meillä kävi kolme porukkaa, kissojakin mukana :)

5 kommenttia:

 1. Tapetointi onkin työlästä ja hidasta hommaa.Ainakin mun näkövinkkelistä,kun en sitä hommaa hallitse.Ne,jotka osaa sanoo sen olevan helppoa.Tiiä sitten,vaikeeta se on mun mielestä.Varsinkin jos on niitä kuvioita,että pitää kohdistaa.Kääk!Luovutan sen suosiolla niille,jotka sen osaa.Mutta kaunista jälkeä on teillä ja kivan näkönen on tuo tapetti.

  VastaaPoista
 2. Niin kuin tarrakin siellä.Kiva lisä valkoiselle pohjalle.
  Pari virpojaa kävi meilläkin=)
  Mukavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että tapetointi on hidasta hommaa. Olin kuitenkin ihan ylättynyt, että niinkin kivuttomasti saatiin tapetti seinään, vaikka en ole koskaan tapetoinut ja mieskin vaan kerran aikaisemmin. Kiitos, tykkään kans tapetista! Mukavaa pääsiäisviikkoa :)

   Poista
 3. Nättiä ootte saanu aikaseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, saa tulla livenäkin katsomaan ;)

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!