Trimmasin Lunan kahdessa erässä tällä viikolla. Tässäkin asiassa Luna ja Nemo ovat erilaisia, sillä Luna välillä nautiskeli nyppimisestä silmät kiinni, kun taas Nemo ei tykkää puuhasta yhtään. Sain tytön trimmattua kokonaan yksin, pahempaa venkoilua ei esiintynyt. Paikka paikoin taisi karva jäädä kuitenkin vielä hieman pitkäksi, joten katsotaanko Eija sitä vielä vaikka joku kerta lenkin yhteydessä, jos saa lyhyemmäksi sillä veitsellä tai muuten? Tai sitten noilla koirilla on niin erilaiset pohjavillat, että tuntuu vaan pitkälle.
 1298752081_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Prinsessa
Lunalla on ollut rankka viikko, kun ensin lähti karvat, sitten rokotettiin ja vielä iski joku mahatauti :( Tyttö oksenteli yhden yön parin tunnin välein, sitten alkoi harvenemaan väli, mutta vielä eilenkin tuli oksennus sekä aamulla, että illalla. Tänään ei ole tullut oksennusta, mutta kakonut on kyllä... Joka päivä olen soittanut eläinlääkäristä ohjeita, kun tämä oli jo neljäs päivä, mutta sitkeästi sieltä on sanottu, että kotihoidolla vaan, sillä Luna on pirteä oma itsensä ja riehuu kotona häntä suorana ja matot rullalla...
Tän viikkoa on ollut lenkeillä taas tolkutonta kiskomista molemmilla koirilla ja olenkin nyt todennut, että aina kun se ilmiö astuu kuvaan, niin lenkitän niitä pari päivää erikseen, jonka jälkeen tilanne tuntuu tasaantuvan ja taas ovat jotenkin hallinnassa yhtä aikaa ulkosalla.
Blogissa on muuten luvassa pieni äänestys ja arvonta maaliskuun puolella, joten olkaapa tarkkana ;)
1298752175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e