Onpa ihana aurinkoinen päivä ja fiilis sen mukainen :) Kyllä se kesä sieltä taas tulee!
Eilen meillä oli treffit Nyyti parsonin kanssa Meirän hallilla. Nyyti ja Nemo menivät pientä juoksurataa ja pojan kanssa treenattiin myös perinteisesti kontakteja puomilla. Ekaa kertaa Nemo pysähtyi alastulolle ilman, että hiljensin sen vauhtia hihnalla. Nemo jää sinne kontaktille nyt istumaan, vaikka tarkoitus olisi seistä etujalat maassa ja takajalat puomilla. Sitä täytyy varmaan vielä hioa, kun tuskin kisaradalla malttaa jäädä sinne istuskelemaan?
Lunan kanssa otettiin taas alkuunsa rauhoittumista hihnassa, mun mukana kulkemista ja pari kertaa putkea. Tyttö pääsi myös ekaa kertaa kokeilemaan puomia, kun Marjo toimi meillä avustajana pitäen hihnaa ja mä namia. Luna tuli ihan rempseesti puomin pariin kertaan, vaikka alkuun meni puomista ohi, kun niin vauhdilla lähti matkaan. Loppuverryttelynä kierrettiin porukalla uutta lenkkiä junanradan toisella puolella omakotitaloalueella.
Tänään oltiin Tamskin tallin epävirallisissa agilitykilpailuissa. Tällaisella mölliradalla:
1297518014_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ensimmäinen kierros meni vauhdilla Nemon säntäillessä joka suuntaan.. :) Kentän perällä istui muutama ihminen ja Nemo ehti niistä yhden viereen pusuttelemaan ja tutkimaan taskuja herkkujen varalta... Toinen kierros oli melkein heti perään ja se meni jo ihan kelvollisesti 25 virhepisteellä. Meille tuli kielto pituudelta (4.este), kun olin niin jäljessä suoran putken (3.) jälkeen, että Nemo vaan jatkoi matkaansa. Virheitä sateli myös putkista (8. ja 15.), kun Nemo tsuikkasi ensimmäiseen päähän, kun olisi pitänyt mennä siihen ns. väärään päähän. Kuinkahan mun olisi kannattanut mennä? Tiesin, että ne on ongelmakohdat, mutta en saanut korjattua. Ehkä olisi pitänyt ottaa hypyn jälkeen kiinni paremmin? Vai juosta toiselta puolelta?
1297517205_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ihana auringonpaiste
Mun täytyisi varmaan treenata ensi tilassa:
- tiukassa paikassa kiinniottamista radalla
- takaakiertoja
- takaaohjausta esim. juoksusuoralla
Rata oli tosiaan meille aika vaikea, kun alkoi tuolla juoksusuoralla, jossa en pysy perässä ja ote herpaantuu heti alkuunsa. Toiseen kierrokseen olin ihan tyytyväinen ja yksi henkilökunnasta kehaisi Nemoa, kun on nopea koira!
1297517077_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 
Pikku peikko kurkistaa: "Kukkuu, joko täältä pääsee pois?"