Pakkaset paukkuu ja lenkit sen kun lyhenee. Kun on oikein pakkasta ja tuulee, niin 10 minuutissa alkaa jo ulkoiluttaja jäätymään ja koirat nostelemaan kinttujaan. Tossut voisi olla ihan hyvä ratkaisu, mutta epäilen vähän, pysyykö parsonilla sellaiset jalassa?

Ystävänpäivä meni, että heilahti. Sitä vietettiin mummulassa yhdessäolon ja herkkujen merkeissä :)
1298384859_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Luna söpöstelee
Ellun blogista bongattiin taas arjen harjoitteita, tällä kertaa käyttäytymistä ovikellon soidessa. Asennettiin meinaan uusi ovikello, jossa on melodinen sävelmä, mitä koirat ei tunnista ja niin ollen harjoittelu on helpompaa. Ovikellon soidessa koirien siis tulee istua eteisen toiseen päähän ja olla paikallaan, niin kauan, kun vieras saa vaatteet naulakkoon. Toistaiseksi onnistunut joka kerta, kun koekaniinina on ollut oman perheen porukka. Oikea tilanne voi ollakin sitten erilainen..
Viikonlopun alkajaisiksi oltiin lastenhoitokeikailla koko konkkaronkka. Tytöt 4v, 2v ja 1v vähän pelkäsivät koiria, joten päätettiin pitää Luna boksissa, ettei heti syöksy päälle pusuttelemaan <3 Pian olikin kaikki muksut unten mailla, jolloin koirat saivat nuuskutella rauhassa ympäriinsä. Koko ilta meni niin kun elokuvissa, yksikään muksu ei herännyt kertaakaan!

Sunnuntaina päästiin tosi toimiin tai siis Luna pääsi haukkumaan kettua ja hienosti haukkuikin! Näin nyt tyttösen ekaa kertaa ketun kanssa ja tiesi kyllä heti, mitä piti tehdä :) Luna pääsi myös keinoluolaan ja ensimmäisen kerran jälkeen sujahti aina vauhdilla ketun luo. Lunan sisko Ulpu pääsi putkessa heti pidemmälle ja ketun kanssa nokikkain, hienosti meni ja joku sanoikin, että ei muuta kun kokeeseen vaan. Paikalla oli iso liuta tuttuja, mukava ja mielenkiintoinen päivä. Kiitos järjestäjille!
1298384286_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Makaronilaatikonvartija