Mahtavia uutisia: Peatdigger Quinlan - This dog is CLEAR of PRIMARY LENS LUXATION! Ehdin jo pelätä pahinta, kun tuntuu, että noitten silmien kanssa voi olla yhtä sun toista.
1268686852_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nemo tietää, mikä on kodin paras paikka, divaanisohvan nurkkaus
Tänään innostuin jatkaan parin viikon takaista trimmausprojektia, mikä ei vieläkään tullut täysin valmiiksi. Nyt sain viimeisteltyä kyljet, jalat, lavat, kaulan ja hännän. Seuraavan kerran, kun on fiilistä saa melkein aloittaa alusta eli ottaa pisimmät karvat pois selästä ja päästä.
Treeneissä on ollut tasaista puurtamista... TOKOssa keskittyminen oli hieman vaikeaa, kun oli ihania tyttöjen hajuja ympärillä. Uutena juttuna harjoiteltiin kaukokäskyjä eli istu-maahan-istu ja istu-seiso-istu. Vähän niissä on vielä tekemistä ;) Kotona ollaan treenailtu nyt paikallaan seisomista namipalkalla. Agilityssä oli taas tehokkaat treenit Villen johdolla ja saatiin mukavia pätkiä pitkällä radalla. Ville totesi, että Nemolta sujuu jo takaaleikkaus mukavasti, mutta sitä kannattaa toki vielä vahvistaa.
Tein muuten kivoja kirpparilöytöjä, Hurtan sadetakin 5e:lla ja uudet kaulapannat (ruskea ja punainen) 2,50e/kpl. Takki oli ollut kerran länsiylämaanterrierin päällä, mutta lahkeet oli liian pitkät ja jääneet tassujen alle, joten kävelystä ei ollut tullut mitään. Nemo nyt ei oikein sadetakkia tarvi, mutta ajattelin, että jos ei tule meille käyttöön, niin varmaan jollekin muulle kelpaa. Eikä sitä tiedä, vaikka Nemon pikkusisko ei suostuisi lähtemään sateella ulos ilman takkia. Pentueen äiti ei ainakaan diggaa vesikeleistä ;) Siitä puheen ollen, lauantaina pääsee taas pentuja katsomaan <3
1268686648_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Sadetakki testissä (ennen trimmausta)