Pojat viettivät pari päivää laatuaikaa isomummilassa ja mä sain olla ehkä ekaa kertaa lähes kahteen vuoteen yön ihan yksin kotona! Ohjelmassa oli ollut saunomista, telkkarin katselua ja Janne-kissan rapsutusta. Nemo oli aika ihana, kun kotiutuessaan tunki mun syliin, eikä olisi lähtenyt millään pois :)
Kyläiltiin myös isomummulassa, jossa seurana oli ilopilleri saksanseisoja Roki. Pojilla riitti taas vauhtia, mutta ensimmäistä kertaa Nemo esitti pomoa ja murisi isommalle välillä, jos Roki yritti liian innokkaasti iholle. Ihan varmaksi en tiedä, oliko heti alkuun pihassa ollut joku kolari, jonka jälkeen Nemo piti puolensa. Leikkivät kyllä sopuisasti aina kun Nemo halusi, eikä sisällä tullut mitään nokkapokkaa :)
Talvikauden agilityn viimeinen kerta oli tänään. Ensin saatiin harjoitella rataa muutaman kerran ja Nemo meni suht mukavasti. Perinteisesti juoksusuoralla oli ongelmia, kun jäin jälkeen ja Nemo tuli jalkoihin. Sitten, kun kisat alkoi, niin pakko tunnustaa, vähän jännitti ja metsäänhän se meni, zeniä en muistanut yhtään... Ekaa kertaa järjestettiin ikäänkuin oikea kisatilanne ja treenikaverit levittäytyivät ympäri hallia, jolloin Nemoa kiinnosti vaan kaikki ihanat ihmiset... Useiden minuuttien haahuilun jälkeen vein Nemon boksiin miettimään tekosiaan... Onneksi opet antoivat meille vielä uuden mahdollisuuden ja tultiin viidenneksi 15 virhepisteellä! Viimeisellä aidalla kävi vanhanaikainen, kun en enää ohjannut loppuun asti, pidin sitä iisinä biisinä, koska harjoituksissa Nemo oli joka kerta imaissut sen täysillä yli. Onnittelut kaikille, hyvä me! Iso kiitos opettajille pitkästä pinnasta meidän sählääjien kanssa ;)
1269796929_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Treenikavereita