23.11.2009

Vahvasti arjessa

Kotona ollaan! Ihana loma takana niin meillä kun Nemollakin. Poika meni siis Hauskan täyshoitolaan viikoksi hummaamaan Saimin, Elmerin ja Siirin kanssa. Citykoira pääsi maalaiselämän makuun, kun pihalla sai olla mielin määrin, kaivaa myyränkoloja ja syödä hiiriä. Nämä kaksi viimeisintä on ihan uusia Nemon harrastuksia, ei olisi uskonut meidän "puudelista" :D Viikon mittaan olivat piipahtaneet myös agitreeneissä, jossa Nemo oli mennyt mallikkaasti Jaanan kanssa, eikä haahuillut ympäri hallia, kuten mun kanssa välillä ;) Lisäksi olivat käyneet pastorilenkillä, jossa Nemo oli saanut kokeilla combihihnassa kulkemista Elmerin kanssa. Lisää tarinaa voi lukea Hauskan sivuilta. Iso kiitos vielä kerran Hauskan poppoolle, parempaa hoitopaikkaa ei olisi Nemolle voinut toivoa!
1259002704_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Tuoksuvia tuliaisia
Arki koitti nopeasti, kun meilläkin vaihtui viikon mittainen kuohari-buffet aamiainen, näkkileipä-kaurapuuroksi... Ja uima-altailla loikoilun sijasta oli pakko lähteä pimeän sateisessa aamuruuhkassa körötteleen työmaalle... No, onneksi on mukavaa ohjelmaa tiedossa ja jouluunkin enää kuukausi!
Tänään Nemo peuhasi Jonnan kanssa mummulassa ja agiharkkoissa oltiin heti palattuamme. Viikon päästä onkin parsonien agilitymestaruuskisat Espoossa, jonne mentiin hätäpäissämme ilmoittautumaan mölliluokkaan ja nyt kyllä tuntuu, ettei ainakaan paremmin voi mennä, kun kesällä, sen verran on ollut tahkoamista näissä talven treeneissä... Mutta otetaan se harjoituksen kannalta ja tavoitteena alle 100 virhepistettä. Samalla reissulla nähdään kavereita ja opitaan seuraamalla muiden suorituksia. Jos vielä kasvattajankin kanssa ehtisi muutaman sanan vaihtamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!