18.1.2015

Kiva tilaus

Sain kivan tilauksen eli naruleluja pentupaketteihin 10kpl. Tällaisia niistä sitten tuli: 


Meidän lauma on karanteenissa taas, sillä Nuga alkoi yskimään uudestaan heti episten jälkeen. Liekö sitten saanut kylmää autossa. Yski kolme päivää kevyesti ja oli koko ajan intoa piukassa. Lekurista sanottiin, että pitäisi pitää levossa, mutta minkäs teet.. ;) 


Lyhyempiä lenkkejä toki tehtiin, mutta kotona oli sitten sen verran virtaa, että vastapainoksia oli tehtävä vähän temppuja ja annettava älypelejä ratkottavaksi. 


Liikuntakalenteri on toiminut ihan mukavasti, sitä on tullut täytettyä nyt kolmen viikon ajan. Keskimäärin koirat ulkoilee hihnassa reilun tunnin päivässä, viikonloppuna sitten enemmän. Eilen tehtiin melkein 2h lenkki uusissa maastoissa Härmälä-Rautaharkko-Peltolammi -akselilla ja tänään pojat olivat tallilla ulkoilemassa useamman tunnin.


En ole vielä hankkinut niitä Icebugeja, mutta olen ottanut mummostopparit käyttöön kantapäiden alle. Muuten on ihan mahdoton lenkkeillä, kun joka toinen päivä sataa vettä ja joka toinen on kunnolla pakkasta. Kerran olen jo ollut tänä talvena selälläni, kun Nuga näki hangesta pilkottavan kepin pään... Oletteko te pysyneet pystyssä näillä keleillä? Marketistako ne Icebugit kannattaa hommata?

Mukavaa alkavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Ihanan makeita nuo tekemäsi narulelut! Pennunomistajat tykkäävät varmasti, pennuista nyt puhumattakaan :-)

    Icebugit on olleet viime päivinä aivan ehdottomat, suosittelen lämpimästi! Olen toki pitänyt niitä "mummostoppareita" aiemmin ja ihan hyvin nekin ovat pitäneet pystyssä, mutta Icebugit on kyllä omaa luokkaansa. Eilenkin köpöttelin vauhdilla tuota hiekoittamatonta ylämäkeä lenkillä ja taisin vähän hymyillä nastoittamattomille vastaantulijoille, jotka epätoivoisesti etsivät pitoa jalkakäytävän laidoilta :-) Omani hankin Intersportista, kun oli tarjouksessa ja lisäksi oli käyttämätön etukuponki. Mutta varmasti niitä saa muualtakin.

    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Keksin narulelun punontaan vähän nopeamman taktiikan, niin noita oli aikas mukava väkästellä!

      Kiitos vinkistä, täytyykin tsekata urheiluliikkeet myös, jos vaikka jostain alennuksesta vielä löytyisi. Hih, voin kuvitella, kun sinä rullaat coolisti ylämäkeen ja toisilla eli meikäläisillä vaan lipsuu... :)

      Poista
  2. Oi vitsi minkävärisiä nuo narulelut! Nuo ovatkin varmasti tuleville pennunomistajille suuri juttu...tai siis pennuille ainakin :-D

    Noita Icebugeja minäkin olen harkinnut - ne ovat vain kalliin hinnan takia jääneet ostamatta. Tällähetkellä siis "mummostopparit" ovat pitäneet pystyssä näillä keleillä, mutta kyllä sitä kävellessä tulee ihan vahingossakin jännitetyksi sitä kaatumista. Koiratkin kulkevat varovasti, kun ei niilläkään tassut pidä..mitkähän Icebugit niille hommais, heh :-D

    Toivottavasti tulisi sitä lunta taas maahan! Mukavaa viikon alkamista meiltäkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Sepäs se, pakko on jännittää jalkoja, jotta ei olisi selällään ja sääliksi käy myös koiria, joilla tassut ei pidä sen kummemmin. Jotain kynnen jälkiä voi vähän jäähän jäädä, mutta kuitenkin sutii. Olen miettinyt ihan samaa, mitä niille keksisi jalkaan pystyssä pysymiseksi :D

      Mukavaa viikonloppua teille ja rapsutuksia kaikille kolmelle ;)

      Poista
  3. Icebugs <3<3. Nii on hyvät vermeet. Eipä juurikaan ole tullut sellaista keliä,jossa ne eivät tepsi. Tytär ja mies hankki myös semmoiset itselleen ja hyviksi totesivat. Tytär ja mies ostivat marketista, kumpikin löysi tarjouksessa olevat. Minä pari vuotta sitten ostin urheiluliikkeestä tarjouksesta. Kalliit on , mut niin hintansa väärti
    Toivottavasti Nugan yskä paranee. Kurjia tuommoset, sillä rapsoneita ei hevin rauhassa saa pysymään, kun liikkumaan ovat tottuneet.
    Ihania nuo narulelut. Mistä oot napannu punomismallin?? Onko niin sanottua iskunyöriä??
    Terkkuja ja haleja sinne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos suosituksesta, nyt alkaa vahvistuun, että Icebugit on pakko saada! Ehkä sen sitten raaskii ja eiköhän niistä ole hyötyä joka talvi!

      Narulelujen ohje on täältä: http://koiruudet.net/kirjoituksia/narulelu.php Olen ostanut tuota trikookudetta käsityökaupasta ja aikoinaan Tiimarista, mutta noita voi tehdä matonkuteista tai vaikka vanhasta (fleece)paidasta leikkaamalla samankokoisia suikaleita.

      Essille rapsuja <3

      Poista
  4. Noi on niiin ihanat ja herkullisen väriset nuo narulelut!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihhiiih, toivottavasti pennut tykkäsi :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!