11.1.2015

Erityisen onnistunut

Jippii, tämä viikonloppu oli erityisen onnistunut! Fiiliksen kattoon nosti Nugan kaksi hienoa agilityrataa, epävirallisissa kisoissa. Ensimmäiseltä radalta tuli vitonen, kun viimeisen esteen rima putosi mun kaivaessa lelua taskusta, uusinta radalta saatiin nolla ja vielä vähän nopeampi aika! (Rata oli aika easy hyppäri). Nuga sijoittui toiseksi ja sai palkinnoksi namipussin. 


Pakkaspojat

Nuga seuraa mua kivasti ja menee täysillä! Turhaan pelkäsin, että se poistuisi kentältä. Halli on vaan niin ahdas, että siellä koirilla on suuri kiusaus karata kavereiden luo ja terrierien tapauksessa, siinä mielentilassa, jälki ei välttämättä olisi kaunista. Oman mielenrauhan mahdollisti ystävä varmuuden vuoksi portilla... Ja sillä samaisella portilla kopitin aika monta muuta koiraa (talkoilemassa kun olin myös). Kisoissa oli rento meininki ja paljon tuttuja, mukava päivä!


Nunnu

Tänään oli Nemon vuoro seikkailla, kun lähdettiin auton hakuun julkisilla (viikonlopun kruunasi ihanaisen ystävän pieni synttärijuhlistus lasillisella, auto jäi kaupunkiin ;) eli bussilla hurautettiin keskustaan, sieltä auto mukaan, tallille ja vielä mummun herkkupatojen ääreen. Onnellinen ja väsynyt pikkumies. Nemon kanssa on kyllä niin mukava olla liikenteessä, kun se käyttäytyy. Bussissa on vaan kerran ollut aiemmin kahdeksan viikkoisena mun sylissä, kun mentiin ensimmäiselle parsonlenkille. Tänään bussissa käyttäytyi ihan niin kun olisi aina niillä matkustanut. Tai no, olisi tietysti halunnut, että kaikki rapsuttelee <3


Nemuski

P.S. Meille tuli uusi telkkari ja nyt se Nuga vasta ryntäileekin kaikkien eläinten ja animaatiohahmojen perään :D Ilmeisesti kuvanlaatu on hyvä..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!