14.3.2014

Kun Nuga tapasi Kassun

Voi kuinka iloiseksi tulinkaan, kun Nuga sai yllättäen uuden kaverin agihallilla: 4kk Kassu on aika hurmuri poika! Pojat saivat päästellä sen aikaa, kun seuraava ryhmä tutustui rataan.
  
  
Tulipahan todistettua sekin, että Nuga on pennun kanssa nätisti. Tai no, omihan se lelun isomman oikeudella ja juoksutti pienempää perässään. Videolle ei ne parhaimmat kirmailut päässeetkään, mutta oli aika metkan näköistä, kun Nuga hyppäsi aitoja isolla loikalla ja Kassu vähintään yhtä vauhdikkaasti sukelsi niiden alta.
  
Suutarin lapsella ei ole muuten vaatteita... Ja tällä viittaan siihen, että mieheni on IT-alan guru, joka on tehnyt about 6-vuotiaana ensimmäiset kotisivunsa, mutta mun elämäni ekat on blogspot-pohjassa :D Noh, minkäs teet. Tätä ainakin osaan käyttää. Lisäsin nettisivuille luonnekuvaukset Anskusta ja Klenistä. Muokkasin myös koirat- ja kasvatit -sivuja.

Tanskan hurmuri Kassu

P.S. Meillä oli ihan huiput treenit viime viikolla, kaikki kolme ehti tekniselle radalle, jossa oli omat haasteensa jokaisen kanssa. Nemon kanssa päästiin oikein tosi toimiin, itselle aikamoista aivojumppaa, Lunan kanssa päästeltiin höyryjä, Nuga irtosi hyvin ja leijeröintikin onnistui muutaman harjoituksen jälkeen! Me oltiin ihan liekeissä ja mä niin hiki päässä, etten muista koska viimeksi.
 
Tällä viikolla ei sitten treeneihin päästykään, sillä olen ollut sairaslomalla flunssasta ja maannut sohvan pohjalla maanantai illasta alkaen. Onneksi olo on päivä päivältä parempi ja lämmikkeitä riittää kolmin kappalein <3
 
Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!