7.2.2014

Onnea pikku neiti

Kotona jälleen... Prahan kaupunkiloma oli onnistunut: nähtävyyksiä, hyvää ruokaa ja ostoksia kaikessa rauhassa. Luksusta, kun aamuisin ei tarvinnut ensimmäisenä lähteä lenkille ja pääsi valmiiseen aamupalapöytään <3 Pieni irtiotto arjesta teki hyvää ja ehtihän näitä karvaisia tulla jo ikävä! 

Onneksi loma vielä jatkuu, joten tänään suunnattiin aamulenkille jäälle. Harmiksi siellä oli aika paljon liikettä; kävelijöitä, hiihtäjiä, pilkkijöitä ja toisia koiria. Päästin pojat vapaaksi osan matkaa, mutta jouduttiin palaamaan samaa reittiä takaisin, kun en luottanut täysin, että Nuga tulisi luokse, jos bongaisi rannalla paikallaan hengailevat saksanpaimenkoirat. Luna viipelsi hihnassa ja tyytyi 'hyökkäilemään' Nugan kimppuun, kun poika juoksi kohti. 

Nugan kanssa mentiin eilen kahdestaan mummulaan ja Nemo pääsi nautiskelemaan fysioterapeutille, joka ei löytänyt Nemosta suurempia jumeja! Mitähän kivaa sitä keksisi Lunalle, joka täyttää tänään 4-vuotta! Aika menee nopeasti. Onnea sähäkkä, mutta sydämellinen pikku neiti <3


Kuva: Ulla Hellsten

6 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!