29.8.2012

Syksyn rientoihin

Koiruuksien kanssa ei ole nyt mitään ihmeitä touhuttu, kun itsellä on ollut aikas haipakkaa viimeiset kolme viikkoa. Nyt taitaa alkaa tasaantumaan, ettei ole ihan joka illalle suunnitelmia. Koiria ollaan kyllä otettu mukaan kaikkiin mahdollisiin paikkoihin mm. ratsastuskisoihin. Tuli vaan huomattua, ettei noi meidän koiruudet oikein välitä sellaisesta, kun pitäisi olla hiljaa paikallaan ja katsella, kun muut tekee :D Sinnehän olisi päästävä esim. hevosen kanssa hyppäämään samaan aikaan vesiestettä...

Mies on kyllä hengaillut paljon koirien kanssa ja vienyt jopa Nugaa koirapuistoon lajitovereita moikkaamaan. Nuga on pärjännyt ihan mukavasti eri kokoisten kavereitten kanssa, mitä nyt on haukkunut koko ajan ja samalla heiluttanut häntäänsä. Onko se sitten sitä leikkiinkutsua..? Vai arkuuttaanko mölisee.


Aina mukana kaikessa tekemisessä

Otin itseäni niskasta kiinni ja nyt on jokainen koira ilmoitettu johonkin syksyn rientoihin: 

Nemo -  Takutien agikisoihin (ollaan menossa myös YLÖKKin kisoihin lauantaina, mikäli voin juosta, kun viisaudenhampaanpoiston jälkeen suosittelivat viikon lepoa..)
Luna - LUT-kokeeseen (lähdetään tavoittelemaan uudestaan A-tulosta, minkä kennelliitto mitätöi, kun Lunan masussa oli vauvat viimeksi koetta suorittaessa)
Nuga - parsoneitten erikoisnäyttelyyn

Onko muuten joku lähdössä loppuvuodesta Jyväskylän näytelmiin? Sitä voisi harkita? :)

4 kommenttia:

  1. Hih, onko Luna neulomassa itselleen villapaitaan talveksi?

    VastaaPoista
  2. Hih, voin kuvitella meidänkin porukan jossain ratsastuskisoissa - jösses :-D
    Tsemppiä syksyn harrastuksiin! Kannattaa kuitenkin potea hampaanpoisto kunnolla, ettei tule jälkiseuraamuksia... Meiltäkin lähtee molemmat erkkariin, muita näytelmiä en ole ainakaan vielä ajatellut. On syksyn viikonloput aika buukattuja muutenkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan jättää lauantain kisat väliin, että saa suu parantua rauhassa.. :/ En taida uskaltaa edes kysyä, mitä jälkiseuraamuksia voi tulla... Kivaa, kun lähdette kans erkkariin! Meillä vähän sama, että ainakin syyskuun viikonloput on jo täynnä. Kummasti sitä ohjelmaa aina jostain pukkaa ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!