7.8.2012

Peli ei ole menetetty

Viikon tauon jälkeen päästiin taas agitreeneihin kiinni ja hyvinhän se meni! Ville oli jo puikoissa täydessä terässä ja armahti meitä lyhyemmällä juoksuradalla, jossa oli pari jaakotuskuviota. Nemo oli ihan liekeissä, mutta otti kontaktit vanhaan malliin maltilla. Ihan joka kerta ei pysähtynyt, mutta loikkimisesta ei ollut tietoakaan. Peli ei siis ole menetetty ;) Oli kyllä niin loistava fiilis ja ihana nähdä Nemon silmien tuike, kun sai palkkana retuuttaa Lunan litteää kettua.

Nuga oli turistina mukana, opeteltiin olemaan kentän laidalla hiljaa, kävelemään kiskomatta, vaikka toiset liitää vieressä ja tehtiin pieniä alastulokontakteja A:lla. Kotiin palatessa Luna kökötti mun sylissä koko illan hievahtamatta ♥



"Saiskohan tota kattoo?"


"Hmm... tarkistetaanpa..."


"Kyllä, tuote on erinomainen"


Ostaisitko tältä kaverilta? ;)


P.S. Arkiblogissani on ihka ensimmäinen arvonta, käyppäs osallistumassa!

10 kommenttia:

  1. Luulen, että Luna ois aikas haka myymään mitä vaan. :D

    VastaaPoista
  2. Onhan se aika söde tossa peikkolookissaankin :D

    VastaaPoista
  3. Luna on niin naisellinen ♥
    Ei noiden koirien aivoituksista kyllä aina tiedä, joskus joku juttu menee agilityssäkin kuin vettä vaan ja sitten seuraavalla kerralla sitä ei saa menemään millään. Mutta kuten monta kertaa todettu, se ehkä onkin lajin "suola" :-)
    Tsemppiä vaan treenailuihin ja kisoihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ainakin tuosta kiinnostuksesta kaikkia ostoksia ja lahjoja kohtaan ;)

      Näinhän se on, koko laji on yhtä ala- ja ylämäkeä. Eikä tosiaan kannata yhden tai kahdenkaan kerran jälkeen vetää mitään johtopäätöksiä, seuraavalla kerralla voi olla toisin ;) Kiitos tsempistä!

      Poista
  4. Ihana Luna, kyllä mä ostaisin ihan varmasti :)

    VastaaPoista
  5. Voi itku, että oot sulonen. Tommosella ilmeellä ja nassulla varustetulle rapsonille on valmis antamaan anteeksi sitten niin ihan kaiken.
    Tosi kivan näkönen juttu tuo sydän.
    Terkut Essiltä. hänkin ois kuulemma ihan nätisti vaan kattellu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, anteeksi saa vähän niin kun kaiken <3 Ai teidän Essiäkin kiinnostaa rapisevat lahja/ostosjutut :) Pusuja Essille!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!