5.8.2012

Mökkihöperöt

Viimeisellä lomaviikolla mökkeiltiin Pohjanmaalla perinteisissä tunnelmissa: hyvää ruokaa, saunaa, uimista, pihalla hengailua, lenkkeilyä ja mökissä sateen pitoa loikoillen. Koirat nukkuivat sikeästi, kun pääsivät kainaloon yöksi.



Lomatunnelmissa unohtui vallan YLÖKK:n agiepikset, damn. Muistan, että joku niistä mainitsi, mutta kun en heti laittanut ylös... Kavereita oli ollut paikalla, oliko vaikeat radat tällä kertaa? Suosiko keli? :) Meillä jäi agitreenitkin väliin, mutta onneksi tauko tekee yleensä vaan hyvää.

Mökkireissun jälkeen koirat lepäili päivän, jonka jälkeen oli taas akut täynnä. Vietiin koko katras kaahailemaan koirapuistoon ja veteen polskimaan. Nemo lähti vielä meidän kanssa piknikille Arboretumiin :)


Olen yrittänyt saada Nugasta kivaa pääkuvaa, mutta ehkä täytyisi eka trimmata... 

Lauantaina reippailtiin aamulenkki Ahlmanille lähiruokaostoksille ja kahville, koiratkin sai hengata terassilla! Monen monta rapsuttajaa löytyi matkalta, kerrankin oli tervetullut olo koirien kanssa :) Mukana siis mummu, Nemo ja Luna. Nuga oli veljentytön 'TOKO-koulussa' sen aikaa.


Tiivis tunnelma Seatin perässä

Päivään mahtui myös pieni haaveri, jonka seurauksena meillä oli lattiat, seinät ja matot veressä... Nugan korvanlehteen tuli haava (en tiedä, kuka sitä nappasi, Nemo?) ja uskomattoman paljon siitä tuli verta! Onko vastaavasta kokemusta? Sain vuodon tyrehtymään painamalla haavaa paperilla, mutta se aukesi uudestaan, kun oli pakko pestä poika, jotta varmistuin, että haava on VAAN korvassa. Sain vuodon tyrehtymään uudestaan ja pojan takaisin valkoiseksi. Aika hurjan näköinen tollainen puoliksi punainen parson... Ja tämä kaikki tapahtui juuri sillä hetkellä, kun mun piti lähteä ovesta ulos ja bussille. En ollut, kun puoli tuntia myöhässä. 

6 kommenttia:

  1. Kiva uusi blogi! Huh, siellä onkin ollut jännät hetket ton korvan kanssa, jestas sentään :o

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Joo ja haava on ihan pikkiriikkinen, joten ihmettelen, että siitä tuli niin paljon verta.

    VastaaPoista
  3. Jaska nappasi kerran Arskaa korvasta ja vekki oli n.millin,mutta silti molemmat koirat ja mun kädet veressä. Korvanlehdessä on vissiin niin paljon verisuonia,että sieltä sitä verta riittää.

    Annu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se sitten ole vaan Nuga, josta tulee paljon verta ;) Eikös sitä sanota, että ihmisenkin päästä tulee paljon verta... Hui.

      Poista
  4. Voi auts !!! Korvat on yhtä herkät vuotamaan ihan tuhottomasti kuin ihmiselläkin kaikki päähän osuneet jutut. Pieni vekki otsassa ja sitä on ihan karmeen näkönen verestä.

    Apteekissa pitäis löytyy sellasta kudosliimaa, jolla ensiavussakin liimataan pienet haavat kiinni. Kai se kävis koirallekin. Ja sitten on sellaista suihkutettavaa laastaria, joka tekee ihon päälle kelmun. En tiedä pitääkö mimmoset haavat kiinni, mutta eipä ainakaan pöpöt pääse haavaan muhimaan. En oo henk.koht. kokeillut etten tiedä miten hyvää tavaraa on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei eli se pitää tosiaan paikkaansa, että päästä tulee uskomattoman paljon verta. Kiitos vinkeistä verenvuodon tyrehdyttämiseen! Mietin, että olisiko se tökötti käynyt, mitä koirien kynsiinkin voi laittaa, jos leikkaa liian syvälle..? Sain jostain joskus palkinnoksi sellaisen putelin, mutta ei ole ollut käyttöä, onneksi :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!