20.7.2012

Ihana loma


Lomalla ehtii touhuta kaikenlaista kivaa koirien kanssa. Pojat kävivät moikkaamassa keeshound Sädettä maalla, vauhtia riitti sadekuuroista huolimatta (harmi vaan, että ne kuvat tuli poistettua kamerasta epähuomiossa). 

Yhtenä päivänä käytiin porukalla tyhjässä koirapuistossa, jonka jälkeen vietiin koirat uimaan, sen verran kuraisia kun olivat.




Polkupyörän vierellä menoa harjoiteltiin ekaa kertaa Lunan kanssa ja homma sujui ihan mallikkaasti, vaikka alkuun oli pientä vetoa. Mistä muuten saa ostaa polkupyörään kiinnitettävän 'telineen', johon koiran saa kiinni? Saako niitä edullisemmin jostain muualta, kun suoraan eläinkaupasta? (Kävin jo Biltemassa niitä kurkkimassa, mutta en löytänyt..). 



Oma piha on nyt koirienkin käytössä, kun saatiin aidat paikalleen. Vielä himoitsen yhdelle pätkälle korkeampaa lauta-aitaa, mutta mies ei ole ainakaan vielä innostunut nikkaroimaan sellaista... 




Agilitytreenit- ja kisat jatkui pienen lomailun jälkeen. Treeneissä oli ihan vetämätön olo, mutta Nemolla täysi draivi päällä, jonka avulla sai mutkin hereille :)

Oman seuran iltakisoissa käytiin juoksemassa kaksi rataa. Nemo oli heti ekalta radalla hyvin kuulolla (taisi pojan nukkumaanmenoaika vaikuttaa asiaan), mutta jotain säätöä tuli kuviolla aidan takaaleikkaus ja seuraavan aidan takaakierto. En oikein muista tarkkaan, mitä siinä kävi, mutta Nemo ainakin kääntyi väärään suuntaan ja oli yhtäkkiä mun jaloissa, komensi mua haukkumalla -> kielto. Heti tämän jälkeen ohjasin kepeille liian lähelle ja Nemo lähti väärästä välistä yht. 10vp. 


Tokalla radalla oli pari pientä spurttikohtaa, jotka molemmat meni pitkäksi, kun en tajunnut ottaa Nemoa hallintaan, joten kepeistä mentiin kerran komeasti ohi 5vp. Olin kyllä tyytyväinen yhteistyöhön, ohjaajan vaan tulisi treenata enemmän :P Tulevalla viikolla mennäänkin heti torstaina kisailemaan lisää!


Loppuun vielä kuva, kun Nemo chillailee pihassa, sillä välin, kun pienet kaahaa... Huomaattekos, kun kesämies on trimmattu, eikä aikaakaan mennyt, kun noin 1,5h x 2 päivänä! (Pari vuotta takaperin mulla saattoi mennä noin 8-10h koko projektiin... ;)


Toivotaan aurinkoista kesän jatkoa kaikille!
 

2 kommenttia:

  1. Täällä onkin ollut jo tovi uusi blogi avattuna. Ja mää en oo tienny siitä mitään. Hyvä, kun kävit vinkkaamassa, että Nemo, Luna ja Nuga ovatkin muuttaneet tänne blogistaniaan. :D

    Uuuu mikä kesämiäs! Lyylit lakoo, kun Nemo kulkee kaupungilla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, ei tätä osoitetta taida moni tietää ;) Nyt sain kuitenkin Vuodatukseen linkin laitettua, kun vihdoin sinne pystyy kirjoittamaan, vanhat kuvat on edelleen kadoksissa :/

      Hehhee, Nemo on kieltämättä erinäköinen kynittynä ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!