20.5.2024

Mansikoita ja makkaraa

... Oli meinaan Nemon menu viikonloppuna ja vielä tuossa järjestyksessä ensin mansikoita ja sitten vasta makkaraa.

Meillä oli yökylässä lapsuudenystäväni ja harmitteli, kun ei huomannut napata kaupasta mukaan mitään Nemolle, kunnes totesin, että hänen tuomansa tuoreet mansikat on pojan suurinta herkkua! Niinpä Nemo sai mansikkaviipaleita ja kun siinä samalla grillailtiin, niin seuraavaksi oli pieniä makkarapaloja tarjolla. 

Nemo kyllä tunnisti ystäväni ja oli niin tyytyväisenä huomiosta, mutta yllätti mukavasti, kun rauhoittui molempina päivinä päikkäreille ja niin ollen saatiin höpötellä rauhassa. Lisäksi tietty lenkkeiltiin porukalla pitkän kaavan mukaan Nemon tahtia lähimetsän reittejä.


Nemo kahvitauolla mukana


Viikonloppuaamujen perinne, Nemo pujahtanut mun jalan alle

Koko Suomeen taisi pamahtaa nämä hellekelit, jotka on jatkuneet jo viikon. Tänään ja huomenna sentään hieman vähemmän asteita ja onneksi yöt on vielä viileitä, joten illalla asunnon saa tuuletettua ikkunoita avaamalla ja aamulla on hyvä keli tehdä pidempi lenkki. Tänä aamuna oli taas tuntuu, kuin +6, joten olisin tarvinnut hanskat, mutta eihän niitä tajunnut ottaa mukaan, kun edellisenä päivänä oli ollut +26 astetta ja oltiin mm. istuttu syömässä ravintoloiden terasseilla ja käyty uimassa, toki saunan kautta. Pyöräilykausikin on jo aloitettu ihan t-paidat päällä!


Kesäaamulenkit


Tämä aika vuodesta <3


Nemo odottaa kuuliaisesti mun kuvailun ajan

Toivon hartaasti, että Nemo alkaa ottaa rennosti näillä lämpöisillä keleillä. Toissa kesänä niin menikin, että malttoivat Lunan kanssa chillata, mutta viime kesänä oli lähes joka päivä jotain hönkötystä ja kun juoksee joka paikkaan, niin sitten on myös jatkuvasti jano ja niin ollen pissahätä.


Lähimetsän reiteillä


Naapurin Manta ryntäsi ystäväni rapsutuksiin

Eilen ja tänään on ollut havaittavissa pientä levottomuutta, sellaista hyväntuulista hömpötystä tunnin pari, mutta kun vaan itse rauhoitun paikalleni, niin käy omaan petiinsä pötköttämään. Nemo selvästi on halunnut omaan rauhaan, kun on osannut mennä eri huoneeseen, missä itse olen, pisteet siitä! Sitten ei herääkään ihan niin herkästi mun jokaiseen liikahdukseen. 


Tänä aamuna +6 astetta


Leppoisaa uutta viikkoa!

P.S. Pidän Pirkkalan Koirakerho Piskit ry:llä kaikille koirille sopivan agilityyn tutustumiskurssin kesäkuussa (ke klo 17-18). Vielä on paikkoja jäljellä, joten käy kurkkaamassa yhdistyksen Facebook sivut ja ilmoittaudu mukaan iloiseen porukkaan. 

2 kommenttia:

 1. Voi, tota autuasta ja ihanaa ❤️
  -mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemo nauttii joka päivästä ❤️ Usein vauhdilla, välillä rauhassakin 😄🙏

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!