30.10.2023

Läheltä piti

Niin siinä sitten kävi, että niistä kauden ensimmäisistä pikkujouluista tuli flunssa, korona. Koko viikko on mennyt hyvin rauhallisissa merkeissä kotosalla. Kolme päivää koirat pääsivät vaan pihaan tarpeilleen, olo oli sen verran kurja, kun kuumekin nousi korkealle. Onneksi on isohko piha ja erilaisia älypelejä. Luna sai lisäksi touhuta tennispallon kanssa parina päivänä ja Nemo samaan aikaan etsiä nameja.


Piikahaassa

Oli kyllä ihanaa, kun sitten vihdoin jaksoi lenkille. Teki hyvää hissukseen ulkoilu aurinkoisessa kelissä ja hymy nousi huulille, kun näki koirien innon lenkkipoluilla. Piikahaassa ja kauppareissun yhteydessä ollaan myös nyt lenkkeilty, kivaa vaihtelua ja väsyttää erilailla, kun kotipoluilla meno. Nemo kirmailee taas, kun pikkupoika kelien viilennyttyä ja Luna käyttää ahkerasi nenäänsä pupun papanoita etsien. 


Piikaha toimii lenkkikohteena aina


Nemo siima kireällä 😅

Nemolla oli pieni läheltä piti -tilanne, kun lähdettiin Piikahaasta kotia kohti, niin ensimmäisessä kaarteessa horjahti häkissä niin, että etutassu jäi kiinni häkin luukun alareunaan. Alkoi nykiä sitä irti ja lopulta jo vinkui hiljaa, varmaankin sen takia, kun oli jumissa. Mä tietysti pysäytin auton, rauhoitin koiraa, juoksin auton ympäri ja avasin luukun, jolloin tassu irtosi heti, eikä vaikuta kipeältä. Taidettiin selvitä säikähdyksellä!


Syksyn väriä


Silmä lepää

Reissun jälkeen vaihdoin samantien autoon Atlas40 muoviboxin, missä vastaava riski on huomattavasti pienempi ja kun boxi on itsessään pienempi, niin Nemo todennäköisesti malttaa nopeammin mennä istumaan tai makaamaan, eikä hoipertele liukkaalla ja kaltevalla alustalla seisten.

Jokunen viikko takaperin Nemo oli häkissä ikäänkuin jumissa, kun olivat siellä Lunan kanssa yhdessä ja pysäytin auton, niin pojalle tuli kauhea kiire nousta ylös, muttei päässyt, kun Luna oli edessä/päällä. Silloinkin riensin vauhdilla avaamaan luukkua, jotta Luna pääsee ulos, jolloin Nemo mahtuu paremmin nousemaan. Sen jälkeen olen kuljettanut Lunaa valjaissa + turvavöissä, vaikka molemmat aina haluaisivat sinne boxiin, kun se on turvapaikka.


Papanoita bongaamassa


Seikkailupolulla

Pieniä jekkuja täällä on ollut ilmassa... Luna on yllätetty useamman kerran sohvapöydältä nuuskuttelemassa murusia. Molemmat koirat on yhdessä ja erikseen murtautuneet keittiöstä olohuoneen puolelle siis, kun yhtenä iltana pidettiin leffailtaa ja naposteltiin olohuoneessa, niin ei aikaakaan, kun Luna käveli keittiön oviaukossa olevan häkin ja seinän välistä muina naisina herkkuiltaan mukaan 😂 Viime yönä Nemo oli kans tullut olkkarin puolelle ja heräsin 05 pintaan rapisteluun, lisäksi Luna rähähteli pojalle olkkarin puolella ilmeisesti siksi, ettei halunnut sitä samaan petiin kanssaan. Nemo tuskin oli menossa Lunan kainaloon, muttei näe kunnolla pimeässä, niin kuvitteli varmaan punkan olevan tyhjä. Tänään taas koirat olivat mun kanssa olohuoneessa, kunnes pujahtivat häkin ohi keittiöön, missä mies teki ruokaa, ensin Luna ja sitten Nemo perässä. Terrieri menee sinne, minne haluaa. Este on vaan hidaste 😆


Parhaita saikkukavereita 💗

Tuntuuko teillä kellojen siirto? Meillä ainakin koirat vaatii ruokaa jo tuntia aiemmin ja olipas siellä pimeää, kun käytiin extralenkillä Nemon kanssa klo 17.30. 

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!