2.5.2023

Nyt on arvonnan aika

Kaikki karvaiset kuulolle, nyt on arvonnan aika!

Nemon ja Lunan erinomaiseksi testaamat nuolualustat on meillä joka päivä käytössä. Herkkuja ei voi enää antaa mielin määrin ja luutkin on jo tällä ikää pois käytöstä. Mutta ei hätää, nuolualustat pelastaa päivän, koska niihin voi laittaa vaikka piimää, raejuustoa tai märkäruokaa. Nuolualusta on 15 vuoden aikana ainoa asia, minkä parissa koirat viihtyvät 15-30min kerralla, riippuen siitä, mitä herkkua on tarjolla. Olen kuullut, että näitä voi myös pakastaa, mikä lisää entisestä herkun saamisen aikaa. 

Arvon kahdelle onnekkaalle karvakorvalle paketit: 

1. Pinkki nuolualusta 1kpl + HauHaun herkkutikku 2kpl

2. Turkoosi nuolualusta 1kpl + HauHau herkkutikku 2kpl

Pääset mukaan arvontaan kommentoimalla blogissa tai Facebookissa, mikä on sun koiran lempiherkku? Facebookissa voit tägätä kaverin mukaan arvontaa, siitä saat lisäarvan. Aikaa osallistua on vaan tämän viikon loppuun eli 2.5.-7.5. klo 18.00, joten toimi nopeasti!

Onnea arvontaan, jään odottamaan innolla teidän vastauksia :)

P.S. Nemon lempiherkku on maksalaatikko ja Lunan Cesar märkäruoka. Myös makkarat, nakit ja juustot saa hännät vipattamaan <3

3 kommenttia:

  1. Teuvolle ei väliin meinaa kelvata mikään, mutta sitten kun herkkunälkä iskee niin menee melkein mikä vaan. Tai jos on joku hyvä tarjoaja niin kelpaa huonommatkin namit. 🙂 Topi ei onneksi ole yhtä ronkeli ja sille kelpaa lähestulkoon kaikki herkut.

    VastaaPoista
  2. Uunissa paistetut possunfileesuikaleet on koirien mielestä yksi parhaista herkuista.

    VastaaPoista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!