23.3.2023

Talviloma hurahti nopeasti


Komeat kelit lomaviikolla

Lomaviikko hurahti nopeasti! Oltiin koirien kanssa kolme päivää Lapinniemen kylpylässä, mikä meni odotettua paremmin. Nemo oli hellyyttävä, kun tunnisti paikan heti ja juoksenteli iloisena eteisestä olohuoneeseen ja takaisin häntä heiluen. Luna juoksenteli tietty myös, mutta meno pysyi siivona, eikä huonekalut siirtyneet paikaltaan :D Koirat malttoivat olla rauhakseen sisällä ja lenkille lähtökään ei tuntunut rasittavalta, vaikka oltiin kerrostalomiljöössä. Päästiin hisseissä ja ovissa kulkemaan ilman koirakohtaamisia.


Takki on tarpeen, jotain -18 astetta + tuuli


Luna tsekkaa maisemia ja ulkoilijoita jäällä

Viikolle 10 osui jälleen kovat pakkaset ja aurinkoa! Lenkkeiltiin pitkälti Koukkuniemen ja Lapinniemen rantaa sekä Näsijärven jäällä, jonne oli tehty tänä vuonna kävelijöille erikseen lumibaana. Aiempina vuosina on pitänyt joko kahlata lumessa tai liukastella jään reunassa varoen luistelijoita.


Mummun sylissä :D


Nemo lomamoodissa rennosti


Veljenpojan vieressä on hyvä olla


Ja papan sylissä

Yksi lenkki tehtiin Härmälässä vanhoilla kotihuudeilla, kun käytiin samalla jakamassa mieheni LVI-yrityksen (Talotekniikka Borg Oy) mainoksia omakotitaloihin. Samaisessa paikassa on lenkkeilty sen jälkeenkin, koska taloja riittää, eikä niitä mainoksia jaksa kerralla jakaa tuntia kauempaa. Lomalla pidettiin yksi kaupunkipäivä mummun kanssa lounaan ja kauppojen merkeissä, jonka ajaksi koirat menivät omaan kotiin nukkumaan. Oli niin paljon pakkasta, ettei raaskinut auton perässä pitää ja Lapinniemeen ei olisi uskaltanut jättää koiria keskenään. Loppuloma oltiin kotosalla ja koiria nukutti mukavasti ;)


Luna ryntäsi heti lakanoihin, vaikka nukkui toisessa huoneessa mummun sängyssä


Nemon kanssa sohvalla, koska yläkerran pienessä makuuhuoneessa sängystä hyppiminen liukkaalle lattialle liian riskialtista

Viikonloppuna meillä oli lapsuudenystäväni kylässä ja koirat olikin ihanan puhki alkuviikosta, kun vieraan vieressä piti olla koko ajan. Varsinkin Luna tunki väkisin syliin ja sekosi aina sukkiinsa, kun ystävä tuli aamulla ylhäältä alakertaan :) Nemokin iloisena otti rapsutuksia vastaan. Huomio, se on parasta, kun saa olla keskipisteenä!


Nemo keskittyy lumikökköjen syömiseen


Jäällä ei juuri ketään muita keskellä päivää


Lapinniemen rantaa pitkin


Silmä lepää

Tällä viikolla koirien iskä kävi kylässä moikkaamassa ja Luna oli ihan hämillään, mutta meni omatoimisesesti syliin, kunnes vetäytyi taas omiin oloihinsa. Nemo ei ollut yhtään hämillään, vaan suukotteli antaamuksella moneen kertaan.


Auringonnousu


<3

Kummityttöni parson Miisa osallistui ensimmäisiin agilityepiksiinsä kotihallilla Tähtitekniikalla. Pääsin katsomaan ratoja ja napsimaan kuvia. Vauhdikasta ja hyväntuulista menoa! Ensimmäinen putki-hyppy-rata meni sujuvasti, ainoastaan yksi kielto tuli ja toinen rata sitten vielä vauhdikkaammin ja puhtaasti maaliin :) On tainnut tyttö syttyä lajiin!


Häikii


Murujen kans

Täällä odotetaan edelleen niitä kevätkelejä... Näin kuvia Helsingistä, kun oli jo lakaisukoneet liikenteessä ja meillä on Tampereella täällä metsän reunassa vielä about puolimetriä lunta :D Tällä viikolla sitä on tullut joka päivä lisää lumen, rännän ja vedenkin muodossa. Noh, kevätkelit tulee ennen pitkää... Täytyy muistaa, että tää on Nemolle vielä helppoa ja mukavaa eloa, kun ulos lumeen pääsee koska vaan viilentymään. 

Mukavaa loppuviikkoa!

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!