6.12.2022

Hyvää itsenäisyyspäivää


Hyvää itsenäisyyspäivää!

Täällä on arki mennyt mukavasti lumilenkeillä. Koirilla on vauhtia ja sitä on yritetty purkaa pidemmillä lenkeillä, älyleluilla, pienillä tempuilla ja pihassa lelujen kanssa peuhaamalla vuorotellen. Tehtiin myös kaverilenkki meillä päin Hannan, Martin ja Miisan kanssa. Riemu repesi, kun Hanna tuli sisälle glögille, molemmat siis ryntäsi täysillä rapsutuksiin! Mummukin on ollut meillä koirien seurana yhtenä päivänä mun ollessa toimistolla ja viikonloppuna yön yli meidän ollessa synttärijuhlissa. Parhautta <3

Nemo sai Orbilocin turkoosin valon pantaan, kun Lunalla on ollut jo viime talvesta pinkki. On ne kyllä hyvät verrattuna kaikkiin edellisiin valoihin, josta joko loppui paristo heti, putosi ja hukkui tai muuten hajosi. Lunalla on taas villit päivät menossa, merkkailee ulkona paljon, haistelee intensiivisesti ja nykii hihnassa lähes koko ajan, aina kun innostuu uudesta hajusta. Meillä päin on kyllä joku juoksuinen narttu, sillä Nemo nuolee pissoja, merkkailee ja ruopii tavallista enemmän. Näillä keleillä kelpaa kyllä ulkoilla, pientä pakkasta ja lunta. 

Tunnelmallista iltaa ja joko saa sanoa: ihanaa joulun odotusta, enää 18 yötä jouluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!