1.5.2022

Iloista vappua

Iloista vappua ja onnittelut suomenmestari Tapparalle! Tänä vuonna oli helppo keksiä vappuasusteet, kun koko Tampere on sini-oranssi. Hienosti pärjäsi kyllä Ilveskin, pronssia! Tampereella on menty lätkähurmoksessa jokunen viikko ;)Koirat hieman totisena odottaa kuvausnamejaan :D

Meidän vappuviikonloppu alkoi mummulassa perjantai-illan vietossa. Koirat nautti jälleen kaikesta huomiosta ja yhdessäolosta. Illan aikana eivät juuri malttaneet rauhoittua, kun ehkä siinä vartti ennen kotiin lähtöä. Koko ajan vaihdettiin paikkaa, tähystettiin ikkunassa, kerjättiin ruokaa, vuoroteltiin mummun sylissä ja Nemo etsi jotain pientä saalista, tällä kertaa lähti tyhjä kananmunakenno parempiin suihin. Mummu nostaa aina etukäteen tietyt jutut pois ulottuvilta mm. villasukat, pehmolelun, mutta silti poika monesti keksii jotain suuhun napattavaa. 

Koirat on olleet tavallista väsyneempiä torstaista lähtien, olisiko mun keskiviikon toimistopäivä pitänyt ne varpaillaan kotona. Olen ollut vähän ihmeissäni/huolissani, kun sain tehdä etätöitä rauhassa to-pe. Toki keittiöön tulivat joka kerta perässä. Lenkit on olleet nyt pidempiä paremman alusta ansiosta ja Nemokin selvästi nauttii, kun saa kirmata flexissä täyttä laukkaa, ottaa hauskoja spurtteja. Ruoka-aikaan myös riehutaan ihan kunnolla eli saattavat juosta peräkanaa eteinen-keittiö-olkkaria, jossa pääsee tekemään kivasti ympyrää. 

Nemon kanssa ollaan tehty päivittäin 3-5min temppuja ja pieniä pätkiä meidän koiratanssiohjelmasta. Tuttuja juttuja, mutta on muistuteltu mieleen. Hion ohjelmaa vielä entisestään, kun yritän jättää kaikki istumaan ja maahanmenot pois, koska opettajat sanoo, että näyttää huteralta, kun Nemo menee niin hitaasti ja siihen päälle vielä pojan tärinä, mikä sillä on ollut ihan pennusta asti. Opettajat ajattelevat sen johtuvan iästä, mutta Nemo on aina arponut noita liikkeitä, tehnyt hidastetusti, kun eihän sitä nyt millään malta. Ohjelmasta tulee kyllä sujuvamman oloinen, kun ollaan enemmän liikkeessä. Olen huomannut, että terriereillä on muutenkin koiratanssissa sitä sellaista seisomista paikallaan, kun ovat niin salamannopeita ja odottavat jo seuraavaa temppua tai sitten muuten vaan kyseenalaistavat, viitsiikö tehdä. Näyttää varsinkin videoissa hassulta, mutta ehkä se täytyy vaan hyväksyä, että on osa terrieriluonnetta isolla Teellä ;) Toki ketjuttamalla temppuja yhteen, saa liikkeestä varmasti sujuvamman.

2 kommenttia:

  1. Kiitos samoin: iloista vappua! Ihanat kuvat! Tulin vastavierailulle, ihanat blogitähdet täällä! Jäädään seurailemaan teidän puuhia=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja kiva kun kävitte blogissa :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!