26.5.2022

Helatorstaina sukukokous

Tänä aamuna auto starttasi klo 7.30 kohti Helsinkiä, Haltialan kotieläintilaa, missä tehtiin parsonlenkki viimeksi neljä vuotta sitten. Alue oli hyväksi havaittu ja toimi tälläkin kertaa, vaikka joenrantaan ei lähdetty, koska keli oli sateinen ja alusta näytti kuraiselta. Käveltiin hiekkateitä pitkin leppoisa lenkki koirien kanssa ja osa lapsista viihtyi sen aikaa leikkipaikalla. Samalla moikattiin lehmät ja lampaat sekä innokkain uimari Milo poikkesi veteen pulikoimaan. Lopuksi käytiin vielä kahvilla Vanhassa pehtoorissa

Nemokin pääsi lenkille mukaan katsomaan sukua! Nemon tyttö Ansku on suosikki ja taas mentiin sulassa sovussa vierekkäin & peräkanaa lenkillä. Poikia ei moikattu lähietäisyydeltä, vaikka varmasti se olisi siivosti mennyt jo lenkin loppupuolella. Nemo on ihan paras reissukaveri, nukkuu autossa sikeästi ja joka paikkaan mennään iloisesti. Tämä oli ihana yhteinen kesäreissu <3 


Mukana lenkillä: Nemo, Ansku, Ludwig, Piki ja Milo + perheet (kaikki ihmiset ei kuvassa)


Nemo ja tyttönsä Ansku


Samaa näköä ja luonnetta <3


Milo iloinen suukottelija vauhdissa (Finding Nemo's Tomorrow Never Dies)


Piki on palannut Suomeen Lontoon vuosilta (Finding Nemo's You Only Live Twice)


Nemo tarkkana, josko niitä kaikille jaettuja Hau Haun herkkuja vielä saisi (Peatdigger Quinlan)


Ansku tulossa pusuttaan (Finding Nemo's Annastiina)


Ludwig suvun nuorimmainen (Finding Nemo's Little Drummer Boy)


Suukottelija <3


Aina yhtä hauskaa kuvien otto, kun pitäisi pysyä paikallaan


Ensimmäinen kasvattini Ansku, meidän Nugan sisko


Kiitos, oli jälleen mainio sukukokous ja ihana nähdä kaikkia <3 Mukavaa kesää!

2 kommenttia:

  1. Iloisen näköistä porukkaa! Sukukokoukset on kivoja ja olenkin tosi iloinen, kun nuoremman koirani molemmat veljet päätyivät etelä-suomalaisiin koteihin, niin on ollut helppo järjestää tapaamisia, muiden sisarusten ja sukulaisten kanssa sitten hieman harvemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kun kävit blogissa! Kiva kuulla, että teilläkin järjestetään sisarus- ja sukutapaamisia, niin mukavaa samanhenkisessä seurassa. Mukavaa kesää teille :)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!