10.4.2022

Palmusunnuntaina

Palmusunnuntain aamulenkillä Luna löysi oranssin sulan, jonka nappasi reteenä suuhunsa. Oli niin liikiksen näköinen, kun kantoi korttelin välin tyytyväisenä aarrettaan. Bongasi myös styroksimunan, mikä sekin oli varmaan pudonnut virpojien oksista. Yksi virpoja kävikin täällä uuden kodin ovella!

Muurahaiset teki sitten comebackin perjantaiaamuna, kun sää oli yllättäen lauhtunut. Suihkusta alakertaan mennessä ne huomasin ja alkoikin kauhea sykkiminen, kun ensin piti kuivata hiukset, sitten viedä koirat kaatosateeseen lenkille (Luna erikseen pihaan, ei suostunut hihnan päähän kelin takia), koirille ruoat boxeihin ja pikapikaa imuroimaan + myrkkysyöttejä laittamaan. Työkoneelle pääsin kirjautumaan siinä klo 7.58 sykkeet tapissa ja ihan hiessä :D Sehän oli mentävä sitten uudestaan töiden jälkeen suihkuun, jotta kehtasi lähteä kylille. 


Ei tää nyt kovin keväiseltä näytä :D


Nemolle, keli kun keli, kelpaa!

Viikonloppu on ollutkin astetta haastavampi, kun mulla on ollut joka päivälle etukäteen sovittua menoa ja koiria on täytynyt pitää yläkerrassa teljettynä pois myrkkymuurahaislaumoista. Yllättävän hyvin kuitenkin ovat jääneet ylös, kotiin tullessa vaan alkaa korvia huumaava huuto, kun kuulevat mun äänen ovelta. Oman pikantin lisänsä toi nää aivan järkyttävät vesi-räntä-lumi-tuuli-aurinkokelit ja julkisilla kulkeminen, kun mun autoni on lainassa kuukauden ajan. Vuoron perään hiki ja kylmä sekä kaikki ulkoilukengät on läpimärkiä, eikä ne tahdo kuivua seuraavaan päivään. Kumisaappaat olisi oikea valinta, mutta niihin tarvisi kiinnittää nastat, jotta pysyisi pystyssä.

Yläkerrassa lusimista helpotti kyllä kovasti, kun saatiin portaiden yläpäähän portti (alhaalla on ollutkin muutosta lähtien). Pari päivää loikittiinkin erinäisten esteiden yli edes takas ja siitä huolimatta pelättiin, että Nemo lähtee portaisiin ja teloo itsensä. Poika on ottanut ilon irti, kun nukutaan taas vierashuoneessa samassa pedissä, niin la&su on herättänyt paljon ennen, kun arkena kello soi... Unet jäänyt mulla n. 6h katkonaisiksi ja olo sen mukainen, kun olisi migreeni tulossa. Täytyy ottaa unia takaisin taas arkipäivinä :D Viikonloppuna, kun ne on monesti vielä huonommat, kun arkena. 


Luna mukana iltapäivän lenkillä

Tänään en halunnut enää kastua, joten ei lähdetty millekään kivoille metsäreiteille, koska niissä on kirjaimellisesti nilkkoihin asti vettä ja jäätä, joten tajusin, että paras paikka on mennä asfalttiteitä, autoteiden vieressä. Siellä on lumet lähes kokonaan sulanut, eikä lammikoita. Koirat oli täysin tyytyväisiä reittivalinnasta, kun ei tarvinnut kastella tassuja, upota hankiin ja kompastella.

Eilisen illan meillä oli auto käytössä, niin koirat pääsivät Lielahden huudeille lenkille kauppareissun lomassa. Virkisti mukavasti uudet kulmat. Viikolla koirien energioita purettiin älypeleillä, kontaktitreenillä ja innostuin leikittämäänkin molempia. Nemon kanssa tehtiin lenkki, jonka jälkeen heiteltiin ja vedettiin kongiwubbaa, Nemo oli niin innoissaan ja hymyssä suin. Sillä välin Luna sai peuhata tennispallon kanssa sisällä ja lopulta heiteltiin sitä varovasti olohuoneen matolla. Niin pienellä saa tyytyväiset koirat ja hyvän mielen.


Onnellinen yhteisestä leikkihetkestä


No heitätkö?


Terrierienergiaa <3

Seuraavaksi onkin edessä pääsiäisviikot, mikä tarkoittaa toimistotyöläiselle kahta neljän päivän työviikkoa ja pitkää viikonloppua, mukavaa! Onko teillä pääsiäissuunnitelmia? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!