2.3.2020

Lomapäivää Lapinniemessä

Heipparallaa! Täällä vietetään lomapäivää koirien kanssa Lapinniemen kylpylässä. Tai ollaanhan täällä oltu jo pitkin viikonloppua ja koirat on ottaneet kaiken irti sukulaisten tapaamisesta.

Luna kävi 10-vuotis rokotuksilla ja samalla tehtiin senioritarkastus verikokeineen. Kaikki näytti olevan priimaa ja lääkäri kehui, ettei uskoisi ikäisekseen, sen verran hyvässä fyysisessä kunnossa tyttö on. Hampaiden puhdistukseen varataan aikaa keväälle, hammaskiveä oli vaan vähän lukuunottamassa toista takaposkihammasta. Luna on saanut ruoan seassa kuituvalmiste Fiboria ja kolmen viikon käytön jälkeen näyttää auttavan anaalirauhasvaivaan.Poikettiin pitkästä aikaa Lunan kasvattajalla Karhella, jossa koirat pääsivät juoksemaan metsässä vapaana. Oli se taas niiiin kivaa! Hyvin pysyivät näköpiirissä, kun oli lempi-ihmisiä ja nameja. Lunakin jäi odottamaan polulla ja kun sai näköyhteyden lähti taas kirmaamaan hetken matkaa eteenpäin. Samalla päästiin sylittelemään Lunan tyttöä Riemua, joka on aina vaan se maaaailman suloisin parson <3 Samaa näköä äitinsä kanssa. Muuten on tehty paljon lenkkiä uusilla huudeilla, vierailtu mummulassa ja meillä on käynyt vieraita. Aktivoiduin myös jäisten maksalaatikkokongien kanssa, joista riitti puuhaa tunnin verran! Olen myös kiinnittänyt aamulenkin pituuteen huomiota ja ylipäätään on lenkkeilty urakalla.

Nyt onkin ollu jo toista viikkoa Digital Dogsitterissä rauhallisempaa, mutta lähes joka päivä n. klo 15.50 alkaa pieni haukahtelu, mikä jatkuu sinne asti, kun tulen töistä kotiin vähän neljän jäljestä. Olen ollut nyt autolla töissä, jotta olisin voinut tarvittaessa hakea huutavat ipanat auton perään iltapäiväkahvilla klo 15 maissa, mutta onneksi ei ole kertaakaan tarvinnut turvautua siihen. Aionkin taas säästää luontoa ja kävellä tuon kilometrin matkan töihin.

Kaverilenkkejä on tehty viime viikkoina Hannan ja Martin kanssa Ylöärven harjulla ja työkavereitten kanssa Tohloppijärvi ympäri, Horhan mäissä kiipeilemässä ja Siivikkalan metsässä. Koirat niin nauttii!


Reipasta viikkoa! Seuraavaksi on jo huhtikuu ja sehän tarkoittaa kesää, oli lunta tai ei :D Pus pus <3

4 kommenttia:

 1. Hei

  mistä anaalivaivat johtuivat ja onko tuo Fibor käsikauppatavarana saatava tuote?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, kun vasta nyt huomaan viestisi. Anaalirauhasvaiva liittyy monesti ruokintaan, jos uloste on liian pehmeää, niin sakka ei lähde normaaliin tapaan pois. Siksi syötetään kuituvalmisteita. Fiboria saa eläinlääkärin hyllystä. Luna ei nykyään syö Fiboria, ei auta riittävästi, vaan kuitupitoista Royal Caninin nappulaa, sekin eläinlääkäristä. Se on auttanut tosi hyvin puolisen vuotta.

   Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!