12.12.2019

Aktivointia ja joulun odotusta

Marraskuu meni ja joulu on jo lähellä! Enää tuleva viikko, jonka jälkeen ollaan jouluviikolla. Lomasuunnitelmat on kovin leppoisat, sillä ohjelmaa on ainoastaan aatolle. Muuten saa vaan olla: katsoa leffoja, lueskella, lenkkeillä ja syödä hyvin. Olen saanut myös lomapäivän 27.12, joten joulu tuntuu tavallista pidemmälle, harvinaista herkkua <3Mustin ja Mirrin joulua

Jouluun on laskeuduttu mm. koirien omalla joulukalenterilla. Mustissa ja Mirrissä oli muutama vaihtoehto, mutta viljaton kalenteri valikoitui myös sen takia, että joka luukussa on 2-6 kpl herkkuja, kätevästi molemmille karvaisille. Luukun avaus on ollut iltasella ja joka päivä on otettu joku eri temppu ennen namin saamista:

Istu
Maahan
Paikka
Kieri
Pyöri
Tänne
Tassut
Suukko

Lisäksi yhtenä päivänä laitoin namit vessapaperihylsyyn. Luna hassu vaan syö samalla sitä pahvia, joten täytyy aika nopeasti käydä noukkimassa palaset pois lattialta. Tyttö ei muuten ole mikään rohmu, mutta jostain syystä pahvi maistuu :P


Valmiina temppuihin


Vessapaperihylsyllä treenataan jo pakettien avaamista ;)

Muuten arki on rullannut koirien kanssa lenkkeillen, kyläillen ja omien menojen vuoksi koiranhoitajat on käyneet viihdyttämässä pikkuisia :) Lenkit on ollut kyllä yhtä kastumista ja kuraroisketta, mutta Tampereelle saatiin valkoinen maisema pariksi päiväksi, voi sitä juhlaa pakkasta ja aurinkoa!


Tyttöjen pikkujouluissa mukana


Metsälenkillä


Todistetusti aurinko on näyttäytynyt!


Ja lunta <3


Ihanaa joulun odotusta ja märkiä suukkoja kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!