3.10.2019

Kylmäkosken mökillä

Päästiin pitkästä aikaa mökkeilemään koirien kanssa Kylmäkoskelle. Oltiin vaan yksi yö reissussa, mutta kaikenlaista touhua siihen mahtui ja koirat olivat ihanan puhki useamman päivän sen jälkeen. Maalla ulkoiltiin pihapiirissä, tehtiin pieni metsälenkki, napsittiin kuvia, syötiin hyvin, katseltiin mökin ikkunoista peuroja, pelailtiin ja saunottiin.
 
 

 
Edellisen postauksen jälkeen molemmat koirat kävivät silmätarkastuksessa. Lunalle oli varattu virallinen tarkastus, jossa pari ylimääräistä ripseä, ei muuta huomautettavaa, hienoa! Nemolla vuosikontrolli pignoosin osalta ja tilanne ei ole onneksi edennyt parin kolmen vuoden takaisesta. Vuosi takaperin löytynyt pieni kaihipiste ei myöskään ollut edennyt, eikä haittaa näköä. Niin hyvällä ja huojentuneella mielellä! Saatiin taas hyvää palvelua eläinlääkäri Sanna Elfvingiltä, voin suositella.
 
Koirat ovat päässeet lähes viikoittain tallille mukaan. Yhden kerran odottivat vesisateen aikaan vaan auton perässä ja lopuksi tehtiin lenkki maalaismaisemissa. Muilla kerroilla ovat olleet tallihommissa, maneesissa tai maastolenkillä mukana, käytiin taas Keisarinharjullakin.
 
Nemon kanssa käytiin fyssarilla ja oli melko juminen, joten varasin ajan heti kuukauden päähän. Poika oli pari viikkoa aivan mahdoton ilmeisesti juoksuisen nartun vuoksi ja lenkeillä jumitti nenä maassa (+ oli levoton kotona ja jopa kerran ulisi). Sitä sai nyppiä ihan tosissaan eteenpäin, joten veikkaan, että tälläkin oli osuutta jumeihin.
 
Enkä ole uskaltanut päästää paljoa vapaana juoksemaan, kun elokuussa Keisarinharjulla törmättiin kyyhyn. Nemo oli silloin vapaana, mutta sain sen karjumalla perääntymään (en ollut siltikään siinä hetkessä täysin varma osuiko) ja luojan kiitos riistaviettinen Luna oli juoksuvyössä ja sain sen hihnasta nypättyä pois, kun niin uteliaana säntäsivät katsomaan sihisevää kerää. Uusia lenkkipolkuja on myös tallattu mm. Suomensaaressa ja Mustavuoren päällä.
 
Hyvää syksyn jatkoa jokaiselle, nautitaan väreistä! … Vaikka tämän viikon on satanut about 24/7.
 

2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!