29.3.2019

Yökylä ja muita vieraita

Ihanaa, kun on valoisaa ja kevät käsillä. Tuntuu, että pimeimmästä marraskuusta tähän maaliskuun loppuun meni yhdessä silmänräpäyksessä. Sitten taas siitä kun sain pitää Nugaa sylissä, tuntuu olevan pitkä aika, ainakin puoli vuotta. Siitähän on nyt vasta kaksi kuukautta. Sain pian edellisen postauksen jälkeen vastauksen Hattulasta reklamaatiooni. Eipä siinä mitään ihmeitä ollut.


Viime lauantain aamulenkiltä


Kauniita käpyjä


Hyönteishotelli

Nemon kanssa käytiin eilen hampaiden poiston jälkitarkastuksessa ihanalla hoitajalla Sarilla Oivassa. Nemo sai hepulit heti hoitajan nähdessään ja pisti parastaan eli pomppi sekä suukotteli niin paljon, kun ehti. Poika sai taas kehuja käytöksestä ja minä hyvästä hampaiden hoidosta. Hampaiden poistokohdat oli parantuneet hienosti, muutama tikki oli vielä alhaalla kiinni, joten niitä on vahdittava, ettei ruoka jää kiinni. Puruluita saa taas antaa normaalisti ja hampaita harjata, joten eiköhän ne sieltä pian irtoa.


Hatanpään Arboretumissa


Jotain vihreää


Lunalla veto päällä


Rinnakkain

Muuta mukavaa koirilla on ollut:

- Parsonlenkki Ylöjärven harjulla 14 ihmisen ja 16 koiran voimin. Lunalla meni kuppi nurin, kun tajusi lenkin alkaessa kasvattajansa Eijan, jolla oli oma koira hihnassa, eikä päässyt Lunaa moikkaamaan. Tyttö huusi suoraa huutoa pari minuuttia ja muutaman kerran lenkin aikana Eijan äänen kuulleessaan. Lopulta sitten lenkin jälkeen pääsi suoraan kasvattajan syliin ja oli aika liikkis sellaisessa x-asennossa sylissä poski poskea vasten. Vaikea arvata, kuka on Lunan suosikki. Oli ihana nähdä vanha jengi koolla, jotain vuosia sitten lenkkeiltiin viikottain. Nyt tahti on muuttunut kerta vuoteen.
- Mummu oli meillä koiravahdissa arki-iltana. Sehän oli ihan parasta, kun saivat kaikutella sohvalla vierekkäin. Luna huusi myös mummun tullessa ovesta, pientä jälleen näkemisen riemua ja Nemo tietysti hepuloi juoksemalla ja hyppimällä. 
- Viikonloppuvieraana yökylässä oli lapsuuden ystäväni, joka rapsutteli molempia estoitta, lenkitti Lunaa ja piti sylissä Nemoa. Luna vinkui taas perinteisesti aamulla, kun olisi halunnut vieraan viereen yläkertaan. Onneksi vieras ei siihen herännyt. 
- Koirat pääsivät tallille mutalenkille ja joutsenia ihmettelemään.
- Kaverini oli koiravahdissa arki-iltana, kun itse menin hallille kannustamaan Tapparaa. Aina yhtä riemastuttavaa, kun vieraita tulee kotiin...


Tässäkin kelissä on jotain kaunista


Sorsien tarkkailua

Yritin muuten ilmoittautua Nemon kanssa koiratanssin möllikisoihin Tamskille tälle viikonlopulle, mutta kaikki paikat oli täynnä ja jäätiin ekalle varasijalle. Peruutuksia ei ole kuulunut ja hyvä niin, sillä ei olla treenattu yhtään ja rekvisiittakin on vaiheessa. Lupaus oli käydä alkuvuodesta mölleissä, mutta katsotaan, jos nyt tämän vuoden puolella onnistuisi! Niitä tuntuu olevan aika harvakseltaan, joten kaikki vinkit otetaan vastaan! Nyt taas voi ajella vähän kauemmaksikin, kun on valoisampaa.

Koiratanssi tai joku muu aktivointi voisi olla Nemolle paikallaan, sillä tällä viikolla on iltaisin vienyt sukkia... Tänään tarkoituksella tökkäsi käsirasvan yöpöydältä lattialle, hyppäsi perään ja alkoi sen kanssa villinä pyörimään. Ilmeisesti alakulmurien poistosta johtuen ei saanut kunnon otetta pullosta, joten sain sen napattua nopeasti pois ennen, kun reikä olisi ollut putelin kyljessä. Nemo on ollut aina hyvä keksimään ihan omaa kivaa ;)

Mukavaa viikonloppua! Onko teillä suunnitelmia koirien kanssa tai ilman?


Vähäjärven rannalla Pirkkalassa


Katse aurinkoon päin


Futiskentällä vihertää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!