17.2.2019

Saturday fun

Kevättä on jo ilmassa, kun aurinko on paistanut koko viikonlopun ja lämpöasteilla mennään. Arvata kuitenkin saattaa, että talvikeliä on vielä luvassa, onhan vasta helmikuun puoliväli. Voiton puolella ollaan, kun päivä on alkanut pitenemään ja valon määrä kasvaa. Täytyykin jatkossa tsempata itsensä, että ne pimeimmät kuukaudet on "vaan marras-joulu-tammikuu", helmikuussa alkaa helpottaa. 

Päässä on pyörinyt myös kevät/kesäsuunnitelmia. Koirien osalta mietin, että mentäisiin poikkeamaan koirauimalaan, vähän niin kun Lunan synttäreitten kunniaksi ja tulisi samalla tehtyä vuotuinen koirien pesu. Myös koiratanssin möllikisat kummittelee takaraivossa, jos uskaltaisi osallistua ja sitäkin huhuilen, onko kukaan kasvatti ehtinyt jo miettiä kesän näyttelyitä? Mielelläni lähtisin teitä tsemppaamaan, jos aikataulut vaan osuu yksiin. 


Pariskunnan laatuaikaa


Luna sukeltelee


Niin kivaa, mutta kuumaa!

Eilen käytiin extempore Nekalan Wufin pallomeressä, joka oli heillä myymälässä yhteensä kolme päivää pe-la-ma eli huomenna 18.2. ehtii vielä kaupan aukiolon mukaan. Omaa vuoroa odotellessa Nemo pelasi älypelejä ja Lunakin jaksoi keskittyä hetkeksi, mutta pääasiassa tyttö vaan vinkui kiihdyksissään (parsonin vahvin puoli ei ole odottaminen :D). Oma vuoro, kun koitti, niin sitten mentiin täysillä koko aika. "Jos on jonoa, niin jokainen koira saa olla 5 minuuttia altaassa". Nemo alkoi hyytyä jo muutaman minuutin päästä, kun oli niin kuumissaan. Luna sen sijaan löysi pallomeren pallojen joukosta kaksi lelupalloa, jota vastaan sai kassalta kaksi namipussia. Lisäksi ostettiin puruluita ja muita herkkuja, kyllä nyt kelpaa. 
Samaisella reissulla poikettiin vielä Ikurissa lenkillä ja jääveistospolulla, mutta olihan ne jo ihan sulaneet, joten enää ei kannata mennä. Muuten ulkoilu Ikurin Virelän alueella on mukavaa. 


Nemokin ihasteli/haisteli patsaita


Aurinkoista sunnuntaita!

P.S. Nuga pyörii mulla mielessä vähän väliä ja ajattelen automaattisesti hymy huulilla, mitä se olisi tehnyt nyt tässä tilanteessa ja missä se olisi pönöttänyt, istunut tai tapittanut mua silmiin. Telkkaria on myös hämmentävä katsoa, kun koko aikaa ei tarvi vaihtaa kanavia pois kiihdyttävistä kuvista. Ajatuksissa on kirjoittaa juttu Nugan elämästä, mutta antaa ajan kulua, katsotaan, koska olen valmis. 

2 kommenttia:

  1. Pallomeressä on selvästikin ihanaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Luna oikein hihkui odottaessaan :D

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!