13.1.2019

Viikon lenkkikuvat


Lenkkeiltiin Aapeli myrskyn tekemää jäätaidetta katsomaan. Auringonlaskun aikaan maisema oli pastellia, mutta kännykän kameralle jo liian hämärää. Kaupungin valot näkyivät myös upeana. 


Koukkuniemen edustalla oli kaunista jäätaidetta järvelle päin, mutta ainut kuva, mistä selvän sai on rantaan päin. 


Nuga kävi kilpirauhasarvojen kontrolliverikokeessa Oivassa ja sen jälkeen tehtiin rapsakka pakkaslenkki Pirkkalassa Vähäjärven ympäri. Nemo jäi paikalleen "kotitalonsa" edessä, liekö sattumaa vai tunnistiko tutun kohdan. Nugan tulokset tulee tiistaina, onko lääkkeen määrä sopiva vai säädetäänkö vielä.


Muuten on sitten vaan pötkötelty kotona


Ja vietetty romanttista leffailtaa tassu tassussa


Magee auringonnousu lauantaiaamuna


Tassuja paleltaa


Pyhäjärven rannassa


Päikkäreillä riittää lämmikettä, oikealla puolen vielä Nuga (ei näy kuvassa)


Lunakin kiinnostui kääntyvästä kamerasta :)

Mies oli sitä mieltä, että Nemo/koirat nykyään vaan nukkuvat kotona... No ei pidä kyllä paikkaansa. Täällä on ollut taas ihan tarpeeksi juoksua ja riehumista, joten olen "joutunut" tekemään joka päivä piiitkiä lenkkejä, kun ei ole mitään harrastuksia koirilla. Näin ollen ovat sitten malttaneet illalla pötkötellä ja kun vihdoin on saatu iltapalan ruokarytmi aikaisemmaksi, niin sitä ihan tolkutonta keittiön kyttäämistä ei ole ollut muutamaan viikkoon, jes. 

Suomen talvi antaa nyt parastaan, joten nautitaan ulkoilusta. Reipasta uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!